Kur es varu atrast simulācijas modelis Intel StrataFlash?

K

kel8157

Guest
Es esmu lasījums caur 2 Nexys atsauces rokasgrāmatu un konstatēja, ka šajā punktā .. Es esmu izlasījis mobilo RAM uz paša kuģa un ir lejupielādējis simulācijas modelis / testbenches no Micron .. Kur es varu atrast pašu modeli šim ROM arī? I browsed caur www.numonyx.com , bet bez panākumiem .. : (
ārējā ROM ir 128Mbit Intel TE28F128J3D75-110 StrataFlash ierīci, ko organizē kā 8Mbytes x 16bits Iekšēji tas satur 128 bloki, ko var individuāli jāizdzēš, un tā atbalsta 110ns lasīt ciklu laikus, ar 25ns lapa režīmā skan ietvaros. bloku. Tā ir iekšējā 32-byte rakstīt buferis, kas var rakstīt ar 70ns cikla laiku, un 32 baitu buferī var nodot Flash masīva 218us ​​(tipisks)
.

hi, jūs varat izmantot mt28f800b5.v modeli no bezmaksas paraugs liešanas. Man ir izmantojis šo modeli, veiksmīgi, lai pārbaudītu Intel stratiem flash. Regards, Ramchandra

[Quote = vibhute_r_p] hi, jūs varat izmantot mt28f800b5.v modeli no bezmaksas paraugs liešanas. Man ir izmantojis šo modeli, veiksmīgi, lai pārbaudītu Intel stratiem flash. Regards, Ramchandra [/quote] paldies .. Es centīšos, ka no ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back