Kur es varu atrast ķēdes vadīt antenu 125khz?

Q

quoy

Guest
Kur es varu atrast ķēdes vadīt antenu 125khz? (Man ir antenas 1.6uH) Kas mikroshēmas nepieciešams, lai izmantotu šo circuit? Es gribu, lai noteiktu Proximity karšu iekšienē 10cm. Var kāds man palīdzēt, Paldies!

Es domāju, tas ir par RFID, par 125kHz. Par Microchip mājas lapā jūs varat atrast dažas dizaina piemēri: ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/51115F.pdf ww1.microchip.com/downloads/en/AppNotes/00678b.pdf vai meklēšanas RFID uz microchip.com

Labi! Dod man visu informāciju par ur tag es nosūtīs u nu Circuit vai visus vajadzīgos parametrs ur ķēdē.

[Quote = farhantariq] Nu! Dod man visu informāciju par ur tag es nosūtīs u nu Circuit vai visus vajadzīgos parametrs ur ķēdes [/quote] Patiesībā. Es gribu, lai karšu lasītājs, lai izlasītu EM RFID karti 125kHz. Un es atklāju Philips IC HTRC11001T, bet es nezinu, kā izmantot savus: cry:.

Jūs varat izmantot arī U2270B no Atmel: lēti un uzticami.

[Quote = xirix] Var izmantot arī U2270B no Atmel: lētu un uzticamu [/quote] Paldies par jūsu viedokli:.. D

u var apmeklēt arī d vietnes lejupielādes sadaļā - h ** p: / / RFID handbook.de ir dokumenti, kas satur formulas, par antena dizains utt RFID 4 un arī atvērtā koda izpildāmā faila, kas palīdzēs u aprēķināšanas d parametrus 4 dažādas pārvadātāja frekvences, piemēram, 13.56MHz utt

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back