Kur atrast IDC 50-pin 1.27mm?

D

ds18s20

Guest
Čau, Es domāju, ka tur ir daži SCSI aromāts veida, izmantojot šo kabeli, bet es tikai aprunāt atrast - man vajag kādu kabeli ar 50 famale IDC 1.27mm gada beigās? Jebkuras idejas - varat minēt kur jūs varētu būt redzējis to (piemēram, iekšpusē HP4 kāds), un es labprāt nogalinātu vienu tikai, lai pull kabeli no tā vai var būt tur ir sava veida breakout kuģa ar smd versiju sieviešu connector - kas darīs too! Paldies ~ B

Hi ds18s20 Tie ir manā vietējā veikalā - bet viņi to nedara starptautisku pārdošanas nelieliem pasūtījumiem. Es domāju, ka tās izmanto ULTRA-IDE (133), ja ir zemes vadu no katra datu vadu. žēl nevar palīdzēt tālāk ... Erudīts

[Quote = erudīts] Hi ds18s20 Tie savā vietējā veikalā - bet viņi to nedara starptautisku pārdošanas nelieliem pasūtījumiem. Es domāju, ka tās izmanto ULTRA-IDE (133), ja ir zemes vadu no katra datu vadu. žēl nevar palīdzēt tālāk ... Erudīts [/quote] Cool, jums ir pareizi, tie ir tā: 50 WAY IDC CABLE SOCKET FCI (RC) 19-3198 1,21 $ Ja jums ir ēvelēšana ceļojums uz veikalu anyway, es labprāt šaut jums paypal par pāris Šo plus neatkarīgi kuģniecības uz ASV varētu būt:) ~ Brian

[Quote = erudīts] h ** p: / / www.action-electronics.com/computerconnectors.htm # Idcfem h ** p: / / www.aedwis.com / savienotāji. html ceru, ka šie palīdzēs ... Erudīts [/quote] Hi erudīts Paldies par info. Es tikko sapratu, kaut ko interesantu - soli 1.27mm ir attālums starp vīriešu pins kad sievišķā IDC, ka es cenšos nepieciešams, lai kontaktdakšu. Tātad lentas kabeli piķis ir daudz mazāks nekā 1.27mm, jo divi vadītāji no kabeli nepieciešams, lai ietilptu attālums starp 2 tapas uz vīriešu / sieviešu IDC. Tātad lentas kabeli faktiski ATA133, kur 2 vadi ielikt 1.27mm bet IDC, kas uzskaitīti jums nav, jo visi IDCs saka, tie ir veikti 1.27mm kabeli, bet man tiešām ir nepieciešams kaut kas līdzīgs 0.635mm lente ~ B

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back