Kurš uzņēmums veic tīrākajiem / klusākajiem SMPS vienībām?

O

oneninetyseven

Guest
Sveiki visiem, Nice, lai būtu šeit. Es esmu jautājums, ja jūs varat atbalsts man ar dažiem ierosinājumiem. Man patīk lineārā energoavoti, un no viedokļa veikti trokšņa vienmēr ir labvēlīgi tiem, un vairījās no SMPS, bet nesen es esmu eksperimentējot ar lētu o klēpjdatoru SMPS man ir, un konstatēja, ka, pasargājot to ar foliju un iesaiņošana līdzstrāvas izejas kabeli caur kādu lielu ferīta toroids, man izdevās, lai samazinātu izstarotā un veikusi RF ievērojami, blakus es gribētu, lai pārbaudītu dažas vispārējas un dažas vidējas veiktspējas DC elektrolīniju filtri SMPS izejas, lai redzētu, cik daudz tie samazina veica RF , izmantojot AM uztvērējs, kā Pamata tests. Tas viss ir ļoti interesanti ir nejauši konstatēts, SMPS, kas sākās ar zemāku skaņas trokšņu nekā lielākā daļa, un ir gotten to līmeni, veikt trokšņa (saskaņā skaņas AM spektru, un, iespējams, iepriekš), ka ir tuvu tam, ko es esmu dzirdējis no dažiem lineārā piegādes. Tomēr, es esmu jautājums, ja jūs visi varētu ieteikt, no pieredzes, vai pamatojoties uz reputāciju, daži patiesi-zema trokšņa SMPS vienību izgatavotājiem, es esmu pārliecināts, ka labi izstrādāti SMPS ar attiecīgām filtrēšanas un izolācija var būt ļoti tīrs cik gan izplatītu, gan veikti trokšņa attiecas, un es labprāt uzklausīsim jūsu ieteikumus. Cerot uz Jūsu atbildēm!

TDK-Lambda: [url = http://us.tdk-lambda.com/lp/] TDK-Lambda Americas - ražotāji AC / DC un DC / DC barošanas bloki [/url].

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back