Kurš reģionā caurlaide elementa (LDO) vajadzētu būt?

A

asgg

Guest
Sveiki, es esmu projektēšana LDO ķēdē. Lai iegādātos lielu izejas strāvu (100mA), es lieku W / caurlaides elementa PVO 6000 / 1 L. Bet, ja RL ir liels, ti, izejas strāva ir ļoti neliels (piemēram, 1uA), caurlaide elements PVO nogriež vai strādā lineārs reģionā. Tātad, kas reģions iet elementa PVO vajadzētu būt? Visi piesātinājumu (izejas strāva ir 100mA un 1uA)? Paldies!

ja slodze ir smags, caurlaide elements ir lineārs reģionā, jo vārtu spriegums ir ļoti zems, ja pašreizējā saņemt mazāku, vārtu spriegums būs lielāks un visbeidzot iet elements būs iekļuvuši piesātinājums

Tas nav nepieciešams, lai saglabātu caurlaide tranzistors būt Se reģionā, faktiski, nekustamā LDO nozīmē zemu pamet, tas nozīmē, ka vds caurlaide tranzistors ir ļoti mazs, tāpēc tā darbojas lineārā reģionā visvairāk laika.

[Quote = asgg] Sveiki, es esmu projektēšana LDO ķēdē. Lai iegādātos lielu izejas strāvu (100mA), es lieku W / caurlaides elementa PVO 6000 / 1 L. Bet, ja RL ir liels, ti, izejas strāva ir ļoti neliels (piemēram, 1uA), caurlaide elements PVO nogriež vai strādā lineārs reģionā. Tātad, kas reģions iet elementa PVO vajadzētu būt? Visi piesātinājumu (izejas strāva ir 100mA un 1uA)? Paldies [/quote] u var ievietot nelielu rezistoru Rmin paralēli slodzes ..! tā, ka MOS būs iespēja iegādāties kādu minumun strāvu, lai Rmin un arī 1uA ar slodzi un ļauj MOS arī piesātinājuma visu laiku.

Ja PVO caurlaide tranzistors būs lineāra reģionā (augstas slodzes strāva), tad cilpa iegūt saņems ieskrūvē un līdz ar to slodze regula iegūs screwed.How daudz tas saņems ieskrūvē atkarīgs peļņu cilpa PVO vārtiem ( cilpa pieaugums izņemot PVO stadijā pieaugums).

paldies jums visiem! Bet gluži pretēji, mans modelēšana liecina PVO caurlaide tranzistors (M6) nokļūt lineārs vai nogrieztas reģionā, ja slodzes strāva ir ļoti neliels (1uA) un piesātinājumu, kad slodzes strāva ir ļoti liels (100mA ) . VIN ir 3.3V un Vout ir 1.8V. vin ir nemainīgs, tāpēc PVO vds ir nemainīga 1.5V. jebkuru problēmu, manā circuit?

[Quote = asgg] paldies jums visiem! Bet gluži pretēji, mans modelēšana liecina PVO caurlaide tranzistors (M6) nokļūt lineārs vai nogrieztas reģionā, ja slodzes strāva ir ļoti neliels (1uA) un piesātinājumu, kad slodzes strāva ir ļoti liels (100mA ) . VIN ir 3.3V un Vout ir 1.8V. vin ir nemainīgs, tāpēc PVO vds ir nemainīga 1.5V. jebkuru problēmu, manā circuit [/quote] kā strāvas avotu no PVO ar slodzi tikai 1 uA ..? pie mezglu spriegumu mēdz iet augstāku vai VSG no PVO dosies zemāka vai varētu būt nogriešana. Es domāju, ka neiešu uz lineāriem reģionā VSG iet zemāka.

[Quote = surianova] [quote = asgg] paldies jums visiem! Bet gluži pretēji, mans modelēšana liecina PVO caurlaide tranzistors (M6) nokļūt lineārs vai nogrieztas reģionā, ja slodzes strāva ir ļoti neliels (1uA) un piesātinājumu, kad slodzes strāva ir ļoti liels (100mA ) . VIN ir 3.3V un Vout ir 1.8V. vin ir nemainīgs, tāpēc PVO vds ir nemainīga 1.5V. jebkuru problēmu, manā circuit [/quote] kā strāvas avotu no PVO ar slodzi tikai 1 uA ..? pie mezglu spriegumu mēdz iet augstāku vai VSG no PVO dosies zemāka vai varētu būt nogriešana. Es domāju, ka neiešu uz lineāriem reģionā VSG nekritīsies zemāka [/quote] jā,:. D, jums ir taisnība! Tā cutoffs! Un, kad 1uA, mezglu spriegums ir ļoti augsta (2.9V). Tātad, kā risināt šo problēmu?

[Quote = surianova] [quote = asgg] paldies jums visiem! Bet gluži pretēji, mans modelēšana liecina PVO caurlaide tranzistors (M6) nokļūt lineārs vai nogrieztas reģionā, ja slodzes strāva ir ļoti neliels (1uA) un piesātinājumu, kad slodzes strāva ir ļoti liels (100mA ) . VIN ir 3.3V un Vout ir 1.8V. vin ir nemainīgs, tāpēc PVO vds ir nemainīga 1.5V. jebkuru problēmu, manā circuit [/quote] kā strāvas avotu no PVO ar slodzi tikai 1 uA ..? pie mezglu spriegumu mēdz iet augstāku vai VSG no PVO dosies zemāka vai varētu būt nogriešana. Es domāju, ka neiešu uz lineāriem reģionā VSG nekritīsies zemāka [/quote] atrast to, kas ir minimālais pašreizējais Iout ka PVO var avots, bet joprojām uztur piesātinājumu.. pēc tam veiciet padarīt R1 un R2 var nogrimt, ka Iout Iout = 1,8 / (R1 + R2), vai u nodot rezistors no mezgla B GND izlietne pašreizējo padarīt sprieguma mezgls iet zemāka, lai uzturētu PVO arī piesātinājuma. ceru, ka tas palīdz, un ļaujiet man zināt rezultātu.

Hi asgg, Ja jūs uzdodat reģions darbības caurlaides trnsistor bez informācijas par barošanas sprieguma un jūsu regulē spriegumu, neviens onw var dot jums pareizo atbildi. Ja jums ir 3.3V kā priekšnodoklis, un jums ir nepieciešams 1.8V, produkcijas, ir iespējams izmantot NMOS arī kā caurlaide tranzistors ir atkarīgs, kādi ir backbias numuru jūsu NMOS. Tas varētu dot jums ātrāku reakcijas laiku. Vai jums, izmantojot 0,35 u tehnoloģiju, ja jā, jūs varētu būt mazāk garumu jūsu caurlaide tranzistors, minimālās. Ja jums ir 6000, W / L attiecība, iespējas iegūt tikai 1 uA pašreizējo ierīcei ir jābūt nogriešana. Ja jūs sakāt tas ir lineārs reģionā, tad jūsu Vds

[Quote = surianova] [quote = surianova] [quote = asgg] paldies jums visiem! Bet gluži pretēji, mans modelēšana liecina PVO caurlaide tranzistors (M6) nokļūt lineārs vai nogrieztas reģionā, ja slodzes strāva ir ļoti neliels (1uA) un piesātinājumu, kad slodzes strāva ir ļoti liels (100mA ) . VIN ir 3.3V un Vout ir 1.8V. vin ir nemainīgs, tāpēc PVO vds ir nemainīga 1.5V. jebkuru problēmu, manā circuit [/quote] kā strāvas avotu no PVO ar slodzi tikai 1 uA ..? pie mezglu spriegumu mēdz iet augstāku vai VSG no PVO dosies zemāka vai varētu būt nogriešana. Es domāju, ka neiešu uz lineāriem reģionā VSG nekritīsies zemāka [/quote] atrast to, kas ir minimālais pašreizējais Iout ka PVO var avots, bet joprojām uztur piesātinājumu.. pēc tam veiciet padarīt R1 un R2 var nogrimt, ka Iout Iout = 1,8 / (R1 + R2), vai u nodot rezistors no mezgla B GND izlietne pašreizējo padarīt sprieguma mezgls iet zemāka, lai uzturētu PVO arī piesātinājuma. ceru, ka tas palīdz, un ļaujiet man zināt rezultāts [/quote]. Es piekrītu surianova paskaidrojumiem. Mums ir jāspēj noturēt iet MOS arī piesātinājuma reģionā divi galvenie mērķi, kas ir domāts LDO izejas sprieguma precizitāte un LDO cilpa stabilitāti.

[Quote = ambreesh] Hi asgg, Ja jūs uzdodat reģions darbības caurlaides trnsistor bez informācijas par barošanas sprieguma un jūsu regulē spriegumu, neviens onw var dot jums pareizo atbildi. Ja jums ir 3.3V kā priekšnodoklis, un jums ir nepieciešams 1.8V, produkcijas, ir iespējams izmantot NMOS arī kā caurlaide tranzistors ir atkarīgs, kādi ir backbias numuru jūsu NMOS. Tas varētu dot jums ātrāku reakcijas laiku. Vai jums, izmantojot 0,35 u tehnoloģiju, ja jā, jūs varētu būt mazāk garumu jūsu caurlaide tranzistors, minimālās. Ja jums ir 6000, W / L attiecība, iespējas iegūt tikai 1 uA pašreizējo ierīcei ir jābūt nogriešana. Ja jūs sakāt tas ir lineārs reģionā, tad jūsu Vds

ja jūs izmantojat NMOS kā caurlaide elementu, problēma būtu pazudis citādi, ja jūs vēlaties, lai jūsu LDO var izvirzīti no 100mA līdz 1uA, protams, tas būs darbs pie lineārā reģions, kad slodze ir diezgan liels [quote = asgg] Hi, I ' m projektēšana LDO ķēdē. Lai iegādātos lielu izejas strāvu (100mA), es lieku W / caurlaides elementa PVO 6000 / 1 L. Bet, ja RL ir liels, ti, izejas strāva ir ļoti neliels (piemēram, 1uA), caurlaide elements PVO nogriež vai strādā lineārs reģionā. Tātad, kas reģions iet elementa PVO vajadzētu būt? Visi piesātinājumu (izejas strāva ir 100mA un 1uA)? Paldies [/quote]!

Par zemu pamešanas, smagie kravas, iet elements varbūt lineāri reģionā. Augstas iegūt pie caurlaides elements posmā ir arī piesātinājuma reģionā.

[Quote = suria3] [quote = surianova] [quote = surianova] [quote = asgg] paldies jums visiem! Bet gluži pretēji, mans modelēšana liecina PVO caurlaide tranzistors (M6) nokļūt lineārs vai nogrieztas reģionā, ja slodzes strāva ir ļoti neliels (1uA) un piesātinājumu, kad slodzes strāva ir ļoti liels (100mA ) . VIN ir 3.3V un Vout ir 1.8V. vin ir nemainīgs, tāpēc PVO vds ir nemainīga 1.5V. jebkuru problēmu, manā circuit [/quote] kā strāvas avotu no PVO ar slodzi tikai 1 uA ..? pie mezglu spriegumu mēdz iet augstāku vai VSG no PVO dosies zemāka vai varētu būt nogriešana. Es domāju, ka neiešu uz lineāriem reģionā VSG nekritīsies zemāka [/quote] atrast to, kas ir minimālais pašreizējais Iout ka PVO var avots, bet joprojām uztur piesātinājumu.. pēc tam veiciet padarīt R1 un R2 var nogrimt, ka Iout Iout = 1,8 / (R1 + R2), vai u nodot rezistors no mezgla B GND izlietne pašreizējo padarīt sprieguma mezgls iet zemāka, lai uzturētu PVO arī piesātinājuma. ceru, ka tas palīdz, un ļaujiet man zināt rezultāts [/quote]. Es piekrītu surianova paskaidrojumiem. Mums ir jāspēj noturēt iet MOS arī piesātinājuma reģionā divi galvenie mērķi, kas ir domāts LDO izejas sprieguma precizitāte un LDO cilpa stabilitāti. [/Quote] hi, bet tas būs atkritumi pašreizējo un izmēru. kāpēc regulators darbojas pie nosacījuma, ka 1uA vadīt pašreizējais? vienkārši izslēdzās tā.

Un kāpēc LDO? jūs droping-out 3,3-1,8 = 1.5V, ka ir pārāk daudz, un tā kā jau iepriekš minēts, kāpēc lai varētu vadīt tādu mazu strāvu. Ja izmantojat NMOS caurlaide tranzistors, tad jūsu ķēde tiks tipisks lineārs regulators, un tiem, kas vismaz pamet aptuveni 1,5 (tikai to, kas jums ir) darbu, jūsu elektroenerģijas patēriņš būs vienādi, bet jums nebūs problēmas, jūs piedzīvo līdz šim. Atkal, man nav gluži saprast, kāda veida kravas jūs vēlas avotu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back