Kurš opamp par 1,8 V piegādi 0,15 ir lielāks ieguvums?

C

ccw27

Guest
Kurš no pastiprinātāja Turpmāk augstākās iegūt? Kas diapazons iegūt varu gaidīt, izmantojot šo pastiprinātāju uz 1.8V piegādi 0,15 procesā, 70 dB? Es cenšos dizains opamp par manu bandgap un vajadzīgs viens, kas ir liels ieguvums. Es cenšos izvairīties no tradicionālās 2 posms opamp, jo tā prasa kompensāciju un tādējādi paaugstināt jomā. Es esmu atvērta citiem priekšlikumiem par manu opamp. Paldies

Es domāju, ka pirmais var iegūt lielāku peļņu, jo cascode izejas, otrkārt, nav viegli, lai palielinātu peļņu, jo peļņa galvenokārt iegūst no izejas posmu. Bet pirmā produkcija swing ir mazs, bet es domāju, ka tas atbilst mūsu pieteikums bandgap kļūda opamp. Otrais iemesls ir bandgap VBE ir zems, tāpēc ir nepieciešams PVO ievade.

PVO ievade pāris, šķiet pamatota attiecībā uz kopēju režīmu ieejas, ja jūs izmantojat NMOS ievades pāri subthreshold (vājš inversija). Es Jums ieteikt izmeklēšanu uz salocīts cascode OPA, kas apvieno priekšrocības cascoding un zemsprieguma darbību ar vienu skatuves.

Es domāju, ka jūs labāk ar 2. veids, jo jums ir zems spriegums un nevar atļauties cacode izejas posmu, kā jūs zaudēsiet daudz gabarītaugstums. Jūs varat darīt lietas, lai palielinātu peļņu, kas nodarbojas ar spriegumu gabarītaugstumu ar cascode izejas stadijai ir daudz prasīgāki un prasīs daudz atkārtošanas.

Ko man vajadzētu izmantot, lai slīpo opamp in bandgap dizains? PTAT, bandgap vai konstante gm? Paldies

Es esmu ļoti ieinteresēts šajā tēmā, lai būtu godīgi. Jūsu pieteikumu par bandgap, opamp ir jābūt šādām iezīmēm vismaz: 1.very ļoti liela (> 80 dB labāku) 2.very zema kompensētu spriegumu Vos (

Es gribētu jums, lai izmantotu 2. struktūru, lai īstenotu amplifer in 1.8V VDD. Es domāju, ka tā ir vairāk piemērota, lai bandgap. Vispirms jums vajadzētu zināt vismaz VDD kas amplifer var strādāt ar divām dažādām struktūrām, tad jūs varētu saņemt kādu jausmas par izvēli.

2. variants ir labāks. 1. variants apdegumus pārāk daudz strāvas (atcerieties, jums joprojām ir nepieciešams, lai radītu slīpo spriegumos cascodes). Patiesībā, es gribētu ieteikt jums, lai izmantotu vienkāršu diff pāris ar aktīvu slodzi opamp uz sākumu. Tu būsi pārsteigums bandgap darbības rezultāti, nevar būt, ka slikti. Atcerieties: saglabā ķēde vienkārši gandrīz vienmēr ir labākā lieta analog circuit design.

Ja strāvas patēriņš nav pirmās kārtas prioritātes, izmantojiet pirmo dizainu. Cascode sniegs jums ļoti liela. Varbūt tas ir labāk izmantot n-input pāriem, jo izlaides coltage parasti buferšķīdums, "lielie" kondensators ". (N MOS ir lielāks trokšņa rādītāji). Nobīdes nav dominējošs projektēšanas kritēriji, jo tas ir vairāk svarīgi, lai ir ļoti liela. Tomēr, lai mazajiem kompensētu spriegumu jums ir regulēt slīpo veiktspēju, lai sasniegtu jūsu specs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back