Kurš BJT NPN tranzistors ir visbiežāk izmanto pastiprinātāju shēmas?

Z

zia.newversion

Guest
Es cenšos modeļa pastiprinātāju, kas Multisim, un tur ir milzīgs saraksts, tranzistori, ka es varu izmantot. Es varu tikai izmantot BJT NPN tranzistoru ... Vai kāds ir kāda ideja, kas tranzistors ir visbiežāk lieto? Es zinu, tā atšķiras no pieteikuma pieteikumā, bet tikai iesācējs līmenī, piemēram, elektronikas laboratorijā skolā, kas tranzistors apmierinātu gandrīz visas pamatvajadzības? Es esmu pārliecināts, ka pēc nedaudz atlīdzību, sarakstu var iesniegt līdz 2,3 tranzistoru ...

IR atkarīgs no jūsu cenšas veidot kaut ko līdzīgu BC109, BC337, 2N2926 ir vispārējie mērķi NPN. Keith.

Paldies par atbildēm ... Patiesībā es biju mēģina atrisināt problēmu, bet bija nesaņemu vēlamo rezultātu. Es domāju, varbūt izmantojot vairāk General Purpose Transistor, problēma tiktu atrisināta. Bet problēma joprojām pastāv ... Man laikam ir izveidot anothe diegu, ka ... Thanks a lot, es zinu noteikti ir nedaudz vairāk nekā pirms es ievietojis šo pavedienu. :)

Čau, Ja u var izskaidrot problēmu ur saskaras, var būt mēs varam palīdzēt u.

Hi, ja u var izskaidrot problēmu ur saskaras, var būt mēs varam palīdzēt u.
Hiya atpakaļ ... Problēma ir atrisināta. Es mēdzu BC107 tomēr es domāju, ka to var atrisināt ar citu tranzistoru, jo es vēlāk uzzināju, ka problēma nav meli ar tranzistors modelis, bet nobīdes vietā. Šeit ir saite uz pavedienu es radīju vēlāk. Tā satur problēmu un progresīvu risinājumu. :) Cheers http://www.edaboard.com/thread194369.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back