KT / C troksnim slēdzis ieslēgts kondensators ķēdēm

M

minxin_zhou

Guest
Vai kāds man pateikt, kāpēc KT / C troksni, ko rada slēdžu komutācijas kondensatora ķēdēm var novērst ar differencial konfigurāciju? Ir labi zināms, ka kompensāciju, un 1 / f troksni var novērst, CDS (corelated dubultās paraugu ņemšanas) metodi. Bet kāpēc tas troksnis var anulēt?

Es nedomāju, ka tiem, troksni var novērst. Diferenciālā struktūra dot labas psrr un nomāc kopējā režīmā troksnis.

diferenciālis konfigurācija nesamazinās kt / C troksni

[Quote = minxin_zhou] Vai kāds man pateikt, kāpēc KT / C troksni, ko rada slēdžu komutācijas kondensatora ķēdēm var novērst ar differencial konfigurāciju? Ir labi zināms, ka kompensāciju, un 1 / f troksni var novērst, CDS (corelated dubultās paraugu ņemšanas) metodi. Bet kāpēc tas troksnis var anulēt [/quote]? Siltuma troksnis nav novērst, izmantojot differencial konfigurāciju. Tas ir allways tur. Var tikai palielināt kondensators, lai padarītu to zemāku izmantojot mazāku signāla joslas platumu. Bastos

Es atradu dažus raksti, ka KT / C troksni, ko izraisa slēdžiem var arī pirmo reizi kārtīgi atcelts, izmantojot CDS tehniku. Es esmu sajaukt ar secinājumu, jo es domāju, ka siltuma nevar novērst. Atsauci zemāk: Lūdzu, skatiet nr.12.

diffrential konfigurācija reizēm boubles kt / C troksni, nekad samazināt.

KT / C trokšņu jauda divkāršosies, izmantojot diferenciālo struktūrā, bet sprieguma swing būs divreiz arī tādējādi izraisa 4x signāla jaudu, lai SNR uzlabojās par 3 dB, salīdzinot ar vienpusīgā vienu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back