Kritisko jautājumu par MIMO OFDM projektu

K

kretzschmar

Guest
Sveiki visiem, es gribētu, lai jūsu viedokli ir ļoti svarīgs jautājums, manā izslēgšanas projektu, kas ir par MIMO OFDM Tx un Rx īstenošanu (izmantojot FPGA un saskarsmi ...) tur ideja darīt modulācijas daļa (OFDM) izmantojot SDR tehniku ..., ņemot mazu mikroprocesors un rakstiski koda operētājsistēmu, tad rakstiski OFDM algoritmu jādara ar to .. mans jautājums ir ... 1 - tas ir papildu SDR ideja būs [size = 6] lielu slodzi [/size] par manu projektu .. vai es varu darīt to ar vienkāršu līmenis SDR tikai darīt mans mērķis? 2 - ja es darīšu tā, man jāsāk mācīties OFDM tad tās algoritmu un tad mācīšanās vienkārši SDR rakstīt koda ....... vai man sākt ar SDR par pamatu un tad OFDM kā pētniecības lietu? ? paldies visiem .... Es esmu ieinteresēts, lai dot u 3 punkti :)... tikai palīdzēt man, jo šis jautājums ir ļoti kritiska, kas man

Manuprāt, jums patiešām vajadzētu koncentrēties uz savu projektu .. SDR pievienot nevēlamu slodzi uz savu projektu .. Es ceru, ka ja kāds vēl proffessional nekā man dotu jums savu padomu .. PS: Paldies par 3 punktiem ..: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back