kriptogrāfijas CDMA

R

rednewguy

Guest
Kas ir šifrēšanas veids, ko izmanto mūsdienu GSM un CDMA telefoni.

ja zina algoritmu aiz koda paaudzes CDMA, ir iespējams viņam izsekot signālu.

Zinot algoritms nevar veikt viena izsekot signālu

Pamata lieta par kriptogrāfiju ir datu drošību.Ko zinot cryptogrpahic algoritmus, ko izmanto GSM paradis palīdzēt sekošanas signālu.Es ceru, ka CDMA tie izmanto PRBS lai radītu dažādas frekvences.Ja ir iespējams uzzināt par DSSS vai FH metodi varat izsekot signāls, bet ne datu

Hi,

Esmu nesen pētīta kursu par mobilo sakaru (GSM 2 / 3) un tā ļoti tēmu.

Es neesmu pārliecināts, ko jūs domājāt ar "izsekojamību".Vai vēlaties zināt, telefoni atrašanās vietu?Tās unikālo ID?vai saruna / informaiton kanālā?

Ciktāl tas šifrēšana iet, ASV valdība piespiedu vājināt visu kriptogrāfiju, ko izmanto GSM, lai viņi varētu "catch bad guys."Tātad, otrās paaudzes tālruņus izmanto, lai būtu iespējams noteikt, bet tagad tās tiešām nav, ka grūti ar pareizo aprīkojumu (ļoti dārgas iekārtas, lai gan).

Bet G3 telefoniem, ar to CDMA, tā daudz grūtāk.Ne tikai "CDMA" daļa motokross signāla labi, bet encrytion ir briesmīgi efektīvas.Izmantojot līdz 05/04 PRBS ģeneratoriem opertaing kopā.Un vienkārši "zināt" alogorithm (kas ir publiski pieejams, un bez maksas visiem lietot), nenozīmē, jūs varat pauze kodu.Piemēram, mīkla kods: ja jums ir mašīna, nenozīmē teikt, jūs zināt konfigurāciju šifrēšanas mašīna.

Pat ja varētu izsekot CDMA, un reģistrē datu plūsmas starp tālruni un BS, tā kļūda jālabo, packeted un šifrētu, daudzos līmeņos.Es esmu pārliecināts, ka to, iespējams, tā tikai laika jautājums.Es nopietni apšaubīt daudzu cilvēku / sabiedrības var atšifrēt to "on-the-fly reālā laikā.

Anyway, protams, nebija tik sīki, bet tas ir tas, ko mēs, uz kurām, un es esmu vēl pārbaudīt, ja tās pilnīgi pareiza.

BuriedCode.

In CDMA Jums izlases kodu ģenerators, un tas ietver psread spektra principu, lai izplatītu ziņu signālu frekvenču diapazonā (kods sagriešana ar augstfrekvences).

tādēļ, ja jūs vēlaties, lai izsekotu signāls jums vajadzētu zināt kodu likmi atleast un radīt komplektu secība coders un to korelācija ar ienākošo ziņu signālu.youn extraxt kļūdu coefficiets visu PRBS reklāmu, pamatojoties uz atbilstības īpašuma PRBS varat prognozēt signālu.

Sveiki
visi ir whts teica līdz šim ir labi buta Ihave dzirdējis no afriend ka agroup par studentu Berkley universitātē izputējis up gsm cipheres, vai ir pareizi .....uz

Quote:

Ihave dzirdējis no afriend ka agroup par studentu Berkley universitātē izputējis up gsm cipheres, vai ir pareizi .....

Lūdzu, ļaujiet man zināt, kā mēs varam pārtraukt A5 / 2 šifrēšana, kas tiek izmantots GSM2?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back