kreisajā nulli pirms otrā pole, ir sistēma stabila?

S

shanmei

Guest
Es dizains op pastiprinātāji, bode polt ir skaitlis, atstāj nulles pirms otrā pole, ir sistēma stabila?
Par iemeslu, ka vienība biežums punktu fāzes starpība ir lielāka par 45 (kas ir lielāks par 90), sistēma ir stabila?right?
anyone?palīdzība!paldies
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

kreisā nulli var iegūt 20 db / DEC, un fāzes 90 grādiem, tāpēc nav problēmu, bet Jūsu attēlā, šķiet, ka PM ir pārāk maza, es domāju, ka jūs labāk dizains shēmu slēgums ar z1 un p2 gan prom no sava gbw labāks

hi, shanmei
Jūsu skaitlis, stabilitāte nav problēma, un padarīt paziņojumu, ka PM ir zemākais punkts fāzē stāvokli (MAG> 0), nevis UGB dēļ pastāv no nulles.Kā castrader teica, dizains shēmu slēgums ar z1 un p2 gan prom no UGF būs labāk, tas nedos out PZ dublets izplatīt atbildes laiku, bet dažās situācijā, tas ir grūti īstenot, piemēram, LDO.When stabilitāte ir pirmais requist, PZ atcelšana ir labs choise.

Kreisais nulle palīdz jūsu kontūrā stabils.

Esiet uzmanīgi jūsu fāzes starpība.Tas nav pietiekami lieli!

Tu absolūti vēlamies, lai šī nulle tur, pat ja man nav īsti izprast uzvedību jūsu rokām darinātas fāzu maiņas zemes gabalu.

Ja Jūs lietojat tradicionālo LDO topoloģiju (es domāju, ka jums ir), no nulles biežums būtu 1/2piResrCout kur pi ir pī, Resr ir ESR no izejas kondensatora tiesā.
Arī jums ir cits pole pēc P2 biežums, un tas ir slodze apgādājamais, kā arī nulli.Arī nulles (kā redzat) Resr apgādājamais, jūs nevarat to samazināt (EGĀ) bez diskriminācijas.

Tas ir stabils, bet pārejoša reakcija varbūt nedaudz atšķiras.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back