Kopējo tīkla caurules pastiprinātāju

H

htg

Guest
Vai tas tiešām darbojas?Tīkla strāvas ir tik mazs - tā ir grūti noticēt, ka kopējā tīkla pastiprinātājs jēga.

Vārti straumes kopēju vārtu FET pastiprinātāju ir vēl mazāka.
Tas ir "nozīmē" nav atkarīga zems vai augsts tekošā kopējā termināla.

Ko jūs domājāt ar "true skaidrojumu"?
1.Es zinu, ka caurule kā arī FET un BJT kopējā tīkla / vārti / pamatnes pastiprinātājs faktiski strādā.

2.Shēmas darbība no tām ir lēmusi ar vienkāršu vienādojumi ar parametriem, kas var iegūt no attiecīgās tehnisko datu lapās.

3.Pamata pieder šīm shēmām ir vienotība pašreizējo pieaugums un lielāks vienotības sprieguma iegūt papildus zema (1/gm) ieejas pretestība.

Kā pusē piezīme: Unity pašreizējais pieaugums nozīmē, ka (signālu) strāvu caur kopējo gala ir zems.
Pēdējo reizi laboja FVM par 9 augusts 2010 23:45; rediģēts 1 reizi kopā

Es neesmu pārliecināts, ka vienota tīkla pastiprinātāju padara daudz nozīmē, par savu, bet kā top vārsts (caurules) ar cascode pastiprinātājs varbūt?

Keith

"Izjūta" ir pastiprinātājs ir paplašināt signālu.Kaut sprieguma / jaudas pieaugums ir zemāks nekā BJT, caurule var pastiprināt ar
kopīgas tīkla shēma, un tā ir izmantota, jo īpaši attiecībā uz RF pieteikumus.

PS: Piemēram Triode E88C, ir paredzēta kopēju tīkla pastiprinātājiem līdz 1000 MHz.

Ir daži pastiprinātāji ka ir jābūt ar zemu ieejas pretestība, lieljaudas pretestība un darbojas augstas frekvences, kopējā tīkla pastiprinātājs ir vislabākā izvēle.(Piemērs: iekraušanai augstu Q rezonanses ķēdei).

Jūs varat izmantot kopējo tīkla / vārti / pamatnes pastiprinātājs līdz pēdām aktīvās sastāvdaļas, lai iegūtu oscilatori arī.

Ir daudz ķēdēm, kas izmanto šo konfigurāciju, lai tā darbojas.

Best regards,

Kaut kā neviens nav labs izskaidrojums, kā tas darbojas, tāpēc es domāju, ka tas ir aizdomīgs.

htg rakstīja:

Kaut kā neviens nav labs izskaidrojums, kā tas darbojas, tāpēc es domāju, ka tas ir aizdomīgs.

Quote:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back