kopējā režīmā ievadi

C

cjupiter

Guest
In salocīts cascode opamp ir pašreizējais asti pie diferenciāļa pāri (pieņemot, ka NMOS starpību pāri.).Man ir simmulated šo asti strāvu strāvas avotu, kas ir pieejama spice.Saskaņā ar manu frequency response viss ir labi, tomēr ....

Mana problēma ir tāda, ka kad es kompensēt manu ieejas spriegums uz vēlamo kopējo mode līmenis, (manā gadījumā ap 1.3V) savu izejas spriegums, šķiet, izlietne zem Vss, kas ir zemi.Kā es varu iestatīt manas opamp darboties par pašu izejvielu kopējā režīmā līmenī.

Man vajadzētu arī pieminēt, ka ir starpība ieejas aste spriegums ir negatīvs.Tas varēja būt problēma?

Te wszystkie taśmy, siłowniki, rękojeści, pokrętła to zaawansowany system pozwalający na pełną stabilizację lustrzanki cyfrowej. Dzięki bardzo bogatej regulacji możliwe jest dopasowanie sprzętu do potrzeb fotografa, albo filmowca. Chameleon DSLR Rig powstał w Szwecji. Sprzęt kosztuje niemało, bo aż 3500 … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/576431,To-co-to-zaawansowany-system-stabilizacji-dla-lustrzanki-cyfrowej.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

Tas ir pārāk blury attēlu vai varbūt es cenšos iztēloties to, faktiski attēls (ķēdes shematisks) varētu palīdzēt.

Ir trīs skaitļus pielikumu.

opamperror1.gif: Tas ir izejas man, kad es kompensēt manu ieguldījumu (black līkne)

opamperror2.gif: Tas ir izejas man, kad es dont kompensē manu ieguldījumu.

opampschematic: Šis ir mans salocīts cascode shematisks.

Problēma rodas asti strāvas avotu.Tas ir tik liels tekošā vērtība (1mA!), Ka spēki ir ieejas pāriem Vgs ir ļoti liela vērtība (lielāka par 1.3V).Tādējādi, pie diferenciāļa ieejas asti spriegums iet uz negatīvu.

Produkcijas stadijā, ir subjektīvs ar esošajiem spoguļiem.I guess strāva ir ievērojami mazāka nekā 1mA ja ievade posmā ir izņemti no ķēdes.Tā aste pašreizējais avots ir ideāls, tas vienmēr izdarīt tieši 1mA pašreizējais no izejas posmu.Ja M1 un M2 nevar avotiem, piemēram, liela strāva, apakšējā daļa izejas stadijai (M3 ~ M10) sagatavos strāvas no vss ir M5 un M6 (un līdz ar to I1).Šajā gadījumā izejas spriegums kļūst negatīvs.

Ja jūs nomainīt I1, lai MOSFET pašreizējo izlietne, pašreizējais samazinās, kad ievade kopējā spriegums ir pārāk zems.Tātad, šajā gadījumā mēs neredzu negatīvu izejas spriegumu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back