kopējā pretestība

D

danesh

Guest
hi,
es varu zināt hw, lai aprēķinātu kopējo resistiance par doto skaitli.Lūdzu, guide, izmantojot aprēķināšanas procesā.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Tas ir viegli.Just rakstīt straumes forma uz - un jūs redzēsiet, ja ir paralēla kur sērijas savienojumu.

Šis tīkls ir trīs neatkarīgas sakaru līnijām un trīs neatkarīgi mezglu.Jums būs jādara klasisko trīs vienlaicīgi vienādojumi un atrisināt pašreizējai no akumulatora.Tad R = E / I

vai jūs varat darīt superpozīcijas princips.vispirms jums pieņemts, ka jums ir 2 piegādes avoti no 10 V katra.tā ķēde izskatās šādi................ 10V
.................|
................. 1k
.............../.... \
............../.......2k
............./......../... \
........... 3k ...... 2k .... 2kun vēl viens ķēdes

..................... 10V
......................|
..................... 2k
.................../.... \
................ 2k ...... \
................/.. \ ....... \
.............. 1k ... 3k ..... 1kvienkārši atrast mezglu sprieguma 2 ķēdēm un pievienot tos kopā.tam, kad jūs zināt spriegumu visu mezglu, tad jūs varat atrast pašreizējo uzspiež katrai rezistoru un arī savu galīgo ieguldījumu kopējo pretestību.

vienkārši u varētu pārvērst pretestību, kas Π saistībā
līdz zvaigzne savienojumu
problēma būtu tik vienkārši

Tas padara lietas grūti.Es esmu pārliecināts, es nekad neesmu redzējis oddball rezistors tīklu, piemēram, tas jebkurā shēmas.Anyways, laba aproksimācija jūsu ķēde ir aprēķināt spriegumu bez krusta rezistors.Tad jūs saņemsiet 7,5 vienā pusē un 5, no otras puses.

Tas ir klasisks.Google par "Wheatstone Bridge", lai saprastu ķēdi.
Regards, ep20k.

cilvēks ir nelīdzsvarots Wheatstone tilts

let X un Y ziedot punktus tilta ieroču, ti,X ----------- ^^^^^^^-------------- Y
Tad VX = ((3k) / (1k 3 k)) * 10>>> spriegums rajons noteikums VX wrt zemes

Vy = ((2k) / (2k 2 k)) * 10>>> spriegums rajons noteikums Vy wrt zemes

līdz ix = VX / Rx = (15 / 2) / (3k) = 5 / 2 mA & IY = Vy / Ry = (5) / (2k) = 5 / 2 mA

Tātad kopējā pašreizējā I = IX IY = 5mA

Vtotal = I * Rtotal = 10 = 5mA * Rtotal tik Rtotal = 2k atbildes

iemesli, ï šo atrisina problēmu

U var izmantot mezglu Substion metodi, lai aprēķinātu kopējo Es tad R = V / I

R1, R2 un R5 forma deltu n / w pārveido par zvaigzni n / w tad rezistori r2 \ 3 un r4 kļūs paralēli viens otram.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back