kopējā emitera pastiprinātājs darīt ar 2v signālu?

D

ddt694

Guest
kad dizains augstas frekvences (10m - 100MHz) pastiprinātāju, ja ieejas signāla spriegums ir ap 2V pp, i izmantotu kopējās emisiju pastiprinātājs, var pastiprinātājs darbojas?

mans ir šāds: jo emisiju ir saistīta ar GND, starp bāzes un emitera (GND) spriegums ir tikai 0.7V, lielākā daļa signāls var būt spriegums ierobežota, pastiprinātāju var nedarboties pareizi.teiksim, visu kopējo emisiju pastiprinātājs nevar darīt ar ieejas signālu, kuru spriegums ir lielāks par 0.7V.

Es zinu, es neesmu pareizs, bet kāpēc?
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Jums ir jābūt attatched shēma kontūra.

kolektors pašreizējais ir atkarīga no sprieguma starp bāzi un starojumu.vairāk spriegumu vairāk kolektora strāvu.spriegumu 0,7 sniegs tranzistors stājas vadīšanu.in kopējā emisiju klases pastiprinātāja tranzistoru jau vadītspēja (aktīvā reģionā).ieejas signāls mainās spriegums bāzi un līdz ar to kolektoru pašreizējais stāvoklis mainās.

rezultāts būs tāds, ka palielinātās kopija bāzes-emitera spriegums tiks ražots kolektors.

Vienīgais, rūpēties arī tas, ka ieejas spriegums nedrīkst būt pietiekami liels, lai disks tranzistors vērā piesātinājums, kas radīsies, nogriešana signāla (traucējumus)

Es ceru, ka palīdz

2Vpp signāls ir, ka sprieguma amplitūda ir 1V, tas izraisa augstu kolektora pašreizējo un bāzes ieejas strāvu.

nosacījums 1: jūs sadedzināt savu transitor
nosacījums 2: pamata ievadītā strāva stipri slodzes signāla avotu un izkropļota signālu, jo signāla avota ierobežots braukšanas spējas.
nosacījums 3 signāls ir clampped.Tāpat kā tas, kas notika 2 stāvoklī, šī ir galējā gadījumā 2 nosacījums.
nosacījums 4: Jūs veiksmīgi pastiprināt signālu.Jūs, kas PA.

Ja Jūs to lietosiet ar bāzes rezistors volatge uz bāzes emisiju nav 2 V.
Bez bāze rezistoru es nezinu Jūsu atbildi.

ko es sajaukt ir:

gandrīz visas mācību grāmatas sadalīt tēma amp projektēšanas vērā LNA un jaudas pastiprinātāji dizains, teiksim, ļoti zemas jaudas pastiprinātāji dizainu un augstu jaudas pastiprinātāji dizains.bet daži no grāmatas nodarbojas ar vidēja jaudas pastiprinātāji dizains.

Piemēram, 2vpp/50ohm ievades signāla pastiprinātāji, vai buferšķīdumā amp dizains, es zinu, ka šis amp ne LNA ne PA.kas ir projekta noteikumus attiecībā uz zemes?

Jums nepieciešams ieviest rezistors starp emiter un zemi.Izvēlieties R1 un R2, lai kolektors atrodas vidū dzelzceļa izvēlēties emitera rezistors, lai iestatītu vēlamo novirzi strāvu.Pieaugums tagad R3 dalīts ar emiter rezistors.Lai palielinātu peļņu, bypass emiter rezistors ar Capacitor.

btbass wrote:

Jums nepieciešams ieviest rezistors starp emiter un zemi.
Izvēlieties R1 un R2, lai kolektors atrodas vidū dzelzceļa izvēlēties emitera rezistors, lai iestatītu vēlamo novirzi strāvu.
Pieaugums tagad R3 dalīts ar emiter rezistors.
Lai palielinātu peļņu, bypass emiter rezistors ar Capacitor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back