konvertēšana pretestības atvērt slēgtu kontaktu

D

drkmaguire

Guest
Es cenšos atrast ierīci, kas pārveido pretestības atvērta / slēgta kontaktu.

Būtībā man ir drošības ierīce, kas darbojas uz atvērtā slēgta nosacījumiem, man tagad ir jāspēj aizsargāt kabeli no viltojumiem, un vienīgais veids, kā es varu redzēt to izdarīt, ir izmantot rezistori beigās kabeļa.

Problēma ir mana drošības ierīce neatpazīst pretestības, tāpēc man ir nepieciešams, lai pārvērstu pretestību vai nu atvērta / slēgta valsts, kā arī trešās valsts uz iejaukšanās, piemēram, ja es izmantot 4k7 rezistoru

4k7 būs vienāda slēgts
9k4 būs vienāda atvērts
0k / infinitīva būs vienāda viltojumiem

Man ir mēģinājuši meklēt ierīce, kas var darīt, bet nav bijis luck, jūs varētu, lūdzu, dariet man zināmu, ja šāda ierīce pastāv vai laika būtu iespējams šo ierīci

paldies

lūdzu, pēc jūsu shēmas ...Jūsu apraksts par to, kur rezistors novieto un kad tā tiek atvērta un slēgta, nav skaidrs ....

ja Jūs lietojat konstant pašreizējo ģenerators varat izlasīt spriegums uz jums rezistoru un pieņemt lēmumus attiecībā uz sprieguma svārstībām.

vienkāršs risinājums ir izmantot Wheatstone tilta un salīdzināmu

Im cenšas darīt, lai kaut ko līdzīgu, bet man vajag manu pāriet uz ciešu noteiktiem pretestībām, kas nāk uz potenciometra.Let me know, ja Jums jānāk klajā ar risinājumu.

padarīt potenciometrs kā vienu roku no sprieguma dalītāju un izmantot salīdzināšanai, lai pārslēgtos MOSFET pēc tā, kā sprieguma līmeņa noteikšanas ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back