konverģences problēmu laikā DC analīze

C

chviswanadh

Guest
Sveiki,

Es strādāju par līdzstrāvas-līdzstrāvas pārveidotājs.Es lietoju kadence spektru ar simulācijas.Mans pārejošs analīze imitē naudas sodu, bet DC analīze dod kļūdu, pasakot
Ne DC Solution (Nr. konverģence)

Can anybody help me, kā pārvarēt to.

Pateicība
Kasi

Działy zajmujące się infrastrukturą i operacjami powinny wykorzystywać rozwiązania, które działają od dawna w centrach danych, aby wspomóc i kontrolować wprowadzanie technologii konsumenckich do firmy - uważa analityk Forrestera.

Read more...

Konverģence Problēma var būt saistīts ar iestatījumus, kas jums ir jādara attiecībā uz
reltol uc
Ja, ka arī doesn't darba meklēšanu sourcelink, tur var atrast risinājumu šai problēmai

Hello Shaik,

Thanks for ur atbildi.Vai tas ir vienīgais risinājums, mēs varam mēģinājums, jo es jau esmu mēģinājis, un pat runāja ar ritma cilvēkiem.Nevajadzētu būt problēmām, ko viņi saka.Do u ir kaut kas cits teikt par šo

Pateicība
Kasi

Hi Kashi,
Kā jūs teicāt, ka jūs varētu veikt pārejošas analīzei, bet DC analīze konverģences problēma.

Šim varat izmēģināt šo

Palielināt vērtību IABSTOL in kadence simulācijas setup.
Arī samazināt vērtību gmin

Patiesībā es arī saskaras dažas problēmas, piemēram, tas, lai tā var jums palīdzēt.

Pateicība
Shaikh Sarfraz

Hello Shaik,

Paldies par atbildi.Es sākotnēji cenšas samazināt sakratītu pielaižu robežās, bet didn't palielināt gmin.Es mēģināju palielinot to tagad tā strādā labi.

Pateicība
Kasi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back