konverģences problēma laikā DC analīze

C

chviswanadh

Guest
Sveiki, es esmu strādā pie DC-DC pārveidotāju. Es esmu, izmantojot kadence spoks datorsimulācijām. Mana pārejošas analīze imitē naudas sodu, bet DC analīze dod kļūda sakot Nr DC Solution (Nr konverģence) Vai kāds man palīdzēt, kā pārvarēt šo. Pateicība Kasi

Konverģences problēma var būt saistīts ar iestatījumiem, kas jums jādara, par reltol uc Ja tas arī doesn't darbu meklēt sourcelink, tur jūs varat atrast risinājumu šai problēmai

Sveiki shaik, Paldies par ur atbildi. Vai tas ir vienīgais risinājums, mēs varam mēģinājums, jo man jau ir mēģinājis, un pat runāja ar ritms cilvēkiem. Tur nedrīkst būt nekādas problēmas, ko viņi saka. Vai u ir kaut kas cits, jāsaka par šo Thanks Kasi

Hi Kashi, kā jūs teicāt, ka jums ir iespēja veikt pārejošas analīzi, bet DC analīzē ir konverģences problēma. Lai jūs varētu izmēģināt šo vērtības palielināšanu IABSTOL in kadence simulācijas setup. Arī samazināt vērtību gmin Patiesībā es esmu arī saskaras dažas problēmas, piemēram, tas, lai tā var jums palīdzēt. Paldies Shaikh Sarfraz

Sveiki Shaik, Paldies par atbildi. Es sākotnēji mēģināja samazināt sakratītu pielaidi, bet nepalielinājās gmin. Es mēģināju palielinot to tagad tā darba naudas sodu. Pateicība Kasi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back