Konfigurēšana Electra Autorouter?

M

mbed

Guest
Man ir daži mazi un daži lil lielu dēļu maršrutu manu produktu. Es parasti dod priekšroku puses maršrutu, bet sakarā ar īsu laika un resursu es gribētu izmēģināt autorouters. Man ir atlasīti Electra un freeautorouting.net. Es atklāju freeautorouting.net viegli konfigurēt, bet nesaņēma gaidītos rezultātus un nav ne sarežģītu pietiekami. Electra, šķiet, ir ļoti sarežģīta autorouter un man ir grūti saprast pareizos uzstādījumus par manu maršrutu darbu. Es vēlētos, lai būtu apmācība (nav quick start) precīzi izprast konfigurācijas uzstādījumi ELECTRA. Es lietoju Eagle manu PCB projektēšanas un eksportē DSN failu.

Kāpēc neizmantot Ērgļa autorouter vai esat mēģinājis to? Keith.

Es ieteiktu jums lietot terminu "interaktīvo maršrutu", nevis "autorouting", cos ja autoroute kuģa, kā jūs esat atraduši no pirmā tiesu, jūs nesaņemat reulsts jūs gaidīts. Jums ir sadalīt daļās dizaina un maršruta katrs saskaņā ar nozīmi, tas ietver rokasgrāmatu maršrutu kritisko tīklus, diezgan bieži. Aptuvenu ir: 1: Enerģētika un Ground 2: Kritiskās tīkli, pulksteņi utt, diezgan bieži labāk manuāli maršrutēti un fiksēto 3 punkta uz punktu SMD, ļoti vienkārša signālus, kas iet no vienas spilventiņu uz otru, atkarībā no izvietojuma. Quick maršrutētāju iet vienu puses bez atļauta VIaS un ļoti maz pūles. 4: Autobusi un garums ciritical maršrutiem, ieskaitot jebkura garuma iekārtošanu. 5: pa kreisi apropriācijām, ti, ne kritisku signālu. 6: Manual uzkopt

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back