komutācijas troksnis

C

Codeman

Guest
Hi all,

Man ir shēma, kas tranzistors virza mikrokontrolleru I / O PIN.
Tranzistors ir BD436 PNP 20V 4A.

Man ir 1K pull up rezistors seko 56R bāzes rezistors.

Tranzistoru slēdži apmēram 1 kHz.

Bet no tīras impulsa Man ir daudz impulsu lekt apkārt.

Shēma darbojas kā paredzēts, bet, kāpēc joma dont parādīt tīru impulsu?

Vai kāds punkts mani uz formulu, lai aprēķinātu pareizās vērtības?

Vai man pievienot dažas kondensators bāzes?

Thanks in advance

Joaquim

Ierosinājums: mēģināt vispirms atklāt UC izejas ...Es domāju, ka šī daļa ir ok, bet vispirms mēģināt ...un pēc rezultātā pēc tam ...redzēs ...

bye!Pievienots pēc 3 minūtēm:Diksi rakstīja:

Ierosinājums: mēģināt vispirms atklāt UC izejas ...
Es domāju, ka šī daļa ir ok, bet vispirms mēģināt ...
un pēc rezultātā pēc tam ...
redzēs ...bye!

Vadītāja pilnvaras tranzistors zemas β tieši no mikrokontrolleru pin nav ļoti laba ideja.Jūsu gadījumā Jums ir 56Ω rezistors starp mikro pin un BD436 bāzi, lai jūs mēģināt izlietnes> 80mA.Parasti mikrokontrolleru var izlietne daži mA, bet ne 80 vai vairāk ..
Ko jums vajadzētu darīt, ir pievienot nelielu signālu tranzistors in "Darlington" konfigurāciju un šī būs vadīt jūsu BD ..
Ja jūs iepriekš pretestība vērtības var mainīt, lai 10kΩ pull-up un 1-4.7kΩ bāze ..

IanP rakstīja:

Vadītāja pilnvaras tranzistors zemas β tieši no mikrokontrolleru pin nav ļoti laba ideja.
Jūsu gadījumā Jums ir 56Ω rezistors starp mikro pin un BD436 bāzes, lai jūs mēģināt izlietnes> 80mA.
Parasti mikrokontrolleru var izlietne daži mA, bet ne 80 vai vairāk ..

Ko jums vajadzētu darīt, ir pievienot nelielu signālu tranzistors in "Darlington" konfigurāciju un šī būs vadīt jūsu BD ..

Ja jūs iepriekš pretestība vērtības var mainīt, lai 10kΩ pull-up un 1-4.7kΩ bāze ..

Hi codeman!

Daži LC samazināt izejas strāva pēc brītiņa, piemēram, C166 no Infineon.Augstāks inital Pašreizējā palīdz vadīt kravas kapacitātes.

Es iesaku jums izmantot Mos tranzistors kā BST72.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back