Komutācijas Regulator Palīdzība: Just par hardcores un Gurus

N

nandopg

Guest
Man dizains nesaistes komutācijas regulators ar šādiem specs:

Vide: C klases
Ievades pārejoši aizsardzība: lai C klases vidi
Vac ievade: 90-245V
Vout: 55 Vdc /-1V no bez slodzes uz pilnu slodzi
Troksnis: 0.5Vpp pie pilnas slodzes
Strāva: 35A maksimālais (100%)
Komutācijas frekvence: 25KHz (?)
Efektivitāte Paredzamā: labāk nekā 70%
Veic režīmā troksnis: labāk nekā 80 dBu

Vispār, mana izvēle ir:

1 - Lai izpildītu veica režīmā troksnis: A 7 iedaļās Zemfrekvenču filtrs gan maiņstrāvas līnijām.Spoles brūces uz pot serdeņi un keramikas vāciņi uz zemes

2 - Attiecībā uz ieejas pārejoši aizsardzība: Gāzes piepildīta dzirksteles atšķirības gan maiņstrāvas līnijām un AC ātri jaudas slēdži

3 - topoloģijas: Pilna tilta oscilators piesaistīti plaknes nav rezonanses transformators.Es ar nepacietību gaidu:
1 - ir analīze specs iepriekš zināt, vai kaut kas svarīgs bija garām.

2 - Lai uzzinātu, vai mans topoloģijas izvēle par oscilators un transformators ir labs vienu.Ieteikums par alternatīvu topoloģiju

3 - Lai ierosinājumi par PNS komutācijas elementus, kondensatori klasei par produkcijas filtru, ferrites, utt ..

4 - ir dažas mājieni par konstruktīvu aspektiem.

5 - Literatūras un dizains / simulācijas programmatūru.Es ļoti augstu vērtēju jebkuru palīdzību.

NandoPG

Šādas lieljaudas barošanas es varētu sagaidīt PFC prasību.Faktiski ieejas diapazonā, un 70% efektivitātes liecina PFC tiek gaidīts.
Komutācijas frekvence šķiet awfully zems, varbūt tas ir typo.
Arī es neesmu pārāk pārliecināts par 80dBuV veica emmissions limitu.Es domāju, ka tas būtu 60dBuV.

Es neredzu slodzes pārejošu reakciju prasība.

Topoloģija ir sods par šo jaudas līmeni, lai gan jūs varētu arī apsvērt pakāpeniski pārvietoti ZVT pilna tilta.

Laba grāmata būtu Ābrahāmu I. Pressmann 's "pārslēdzama strāvas padeve dizains".

Vai esat PFC standarta aprakstītās pdf dokuments, ka jūs varētu augšupielādēt šeit?

Komutācijas frekvence ir izvēlēta tik zema, lai būtu iespējama papildu trokšņa samazināšanu nosaka ar lineāro regulatoriem katrā galveno apakšiedaļā iekārtu šīs strāvas padeve, barību.Vai, ka jēga?

Ar 25KHz veica režīms troksnis ir nedaudz sliktāks, ir patiešām 80dBu

Slodzes pārejoša reakcija prasība patiešām trūkst, paldies par šo ..

Kas man iegūt, izmantojot ZVT tipa pilnu tilta?

Thank you very much par savu amatu,

NandoPG

Man nav dokumenta par enerģijas līniju harmonikas, bet, lūdzu, dodieties uz Texas Instruments mājas lapā un meklēt appnotes par PFC.Samērā populārs mikroshēmu ir UC3854, arī no TI.Ir jaunāku tie pārāk, kā, piemēram UC3855.Paskatieties uz viņu lapas un appnotes.

ZVT samazinās izkliedēšanu uz tilta tranzistori, jo tie pāriet pie nulles sprieguma.Mikroshēma, ko var darīt, ir UC3875, no TI.Ir jaunāku tie, too.Atkal, meklēt ZVT vai appnotes uz UC3875.Ir jautājumi, kas saistīti ar ZVT mazas slodzes strāvas, bet kompromiss var izdarīt.

Man jāsaka, ka es jautājumu 25kHz komutācijas frekvence, jo īpaši šo jaudas līmeni, jo Magnetics būs milzīgi.Attiecībā uz troksni, to var tīrīt pat izmantojot dažus papildu mazu LC filtrus pirms lineāro regulatoru, ja tas ir patiešām nepieciešams.Es domāju, ka jums vajadzētu nopietni apsvērt lielāku pārslēgšanās frekvenci.

http://focus.ti.com/lit/an/slua144/slua144.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back