N
nandopg
Guest
Man dizains nesaistes komutācijas regulators ar šādiem specs:
Vide: C klases
Ievades pārejoši aizsardzība: lai C klases vidi
Vac ievade: 90-245V
Vout: 55 Vdc /-1V no bez slodzes uz pilnu slodzi
Troksnis: 0.5Vpp pie pilnas slodzes
Strāva: 35A maksimālais (100%)
Komutācijas frekvence: 25KHz (?)
Efektivitāte Paredzamā: labāk nekā 70%
Veic režīmā troksnis: labāk nekā 80 dBu
Vispār, mana izvēle ir:
1 - Lai izpildītu veica režīmā troksnis: A 7 iedaļās Zemfrekvenču filtrs gan maiņstrāvas līnijām.Spoles brūces uz pot serdeņi un keramikas vāciņi uz zemes
2 - Attiecībā uz ieejas pārejoši aizsardzība: Gāzes piepildīta dzirksteles atšķirības gan maiņstrāvas līnijām un AC ātri jaudas slēdži
3 - topoloģijas: Pilna tilta oscilators piesaistīti plaknes nav rezonanses transformators.Es ar nepacietību gaidu:
1 - ir analīze specs iepriekš zināt, vai kaut kas svarīgs bija garām.
2 - Lai uzzinātu, vai mans topoloģijas izvēle par oscilators un transformators ir labs vienu.Ieteikums par alternatīvu topoloģiju
3 - Lai ierosinājumi par PNS komutācijas elementus, kondensatori klasei par produkcijas filtru, ferrites, utt ..
4 - ir dažas mājieni par konstruktīvu aspektiem.
5 - Literatūras un dizains / simulācijas programmatūru.Es ļoti augstu vērtēju jebkuru palīdzību.
NandoPG
Vide: C klases
Ievades pārejoši aizsardzība: lai C klases vidi
Vac ievade: 90-245V
Vout: 55 Vdc /-1V no bez slodzes uz pilnu slodzi
Troksnis: 0.5Vpp pie pilnas slodzes
Strāva: 35A maksimālais (100%)
Komutācijas frekvence: 25KHz (?)
Efektivitāte Paredzamā: labāk nekā 70%
Veic režīmā troksnis: labāk nekā 80 dBu
Vispār, mana izvēle ir:
1 - Lai izpildītu veica režīmā troksnis: A 7 iedaļās Zemfrekvenču filtrs gan maiņstrāvas līnijām.Spoles brūces uz pot serdeņi un keramikas vāciņi uz zemes
2 - Attiecībā uz ieejas pārejoši aizsardzība: Gāzes piepildīta dzirksteles atšķirības gan maiņstrāvas līnijām un AC ātri jaudas slēdži
3 - topoloģijas: Pilna tilta oscilators piesaistīti plaknes nav rezonanses transformators.Es ar nepacietību gaidu:
1 - ir analīze specs iepriekš zināt, vai kaut kas svarīgs bija garām.
2 - Lai uzzinātu, vai mans topoloģijas izvēle par oscilators un transformators ir labs vienu.Ieteikums par alternatīvu topoloģiju
3 - Lai ierosinājumi par PNS komutācijas elementus, kondensatori klasei par produkcijas filtru, ferrites, utt ..
4 - ir dažas mājieni par konstruktīvu aspektiem.
5 - Literatūras un dizains / simulācijas programmatūru.Es ļoti augstu vērtēju jebkuru palīdzību.
NandoPG