Komutācijas GTO Thyristor uz 3-fāzu invertoru

P

pns2050

Guest
Sveiki, es cenšos darīt manu vecāko gadu projekts, kas ir DC uz trīsfāzu maiņstrāvas pārveidotāju. Es cenšos panākt, ka, izmantojot vārti izslēgtu Thyristors (BT-157) un PIC16f88 par iedarbināšanas. Problēma ir tā, ka PIC nav izejas negatīvu spriegumu, kas ir nepieciešama, lai izslēgtu GTO Thyristors. Es mēģināju izmantot op-amp panta LM741), kas apgriežot režīmā apgriezto polaritāti PIC darba rezultāts, kas patiešām šķita strādāt uz osciloskopa, bet kad es mēģināju izslēgt / uz Thyristor ir atšķirība rezultāti nebija pozitīvs. Vai būtu iespējams kontrolēt to, kā es cenšos, vai man vajadzētu meklēt citu virzienā? Es patiešām pavadīja daudz laika, cenšoties skaitlis šo out un aprunāt get to darbu, kādu Hint / Ideja būtu appreciated. Paldies

Kāpēc jūs gribētu izmantot šo komponentu, jo var būt alternatīvas (IGBT)? "Problēma" ar GTO, ka jums ir nepieciešams, lai pull daudz pašreizējo no vārtiem (laikā īsu laiku), lai saņemtu to off-stāvoklī vēlreiz. Tas prasa, lai jūs vadīt vārtiem zem katoda līmenī.

Manā augstskolā viņi jau izdarīja vienfāzes invertoru, izmantojot IGBT, lai mans uzraudzītājs vēlētos darīt to, izmantojot Thyristor 's, kā arī padarīt to trīs posmu. Es atklāju, ka interesanti, tāpēc es sāku šo ideju. Vai Jūs sakāt, ka nav iespējams iegūt vēlamo rezultātu, izmantojot esošos komponentus?

Sveiki, es cenšos darīt manu vecāko gadu projekts, kas ir DC uz trīsfāzu maiņstrāvas pārveidotāju. Es cenšos panākt, ka, izmantojot vārti izslēgtu Thyristors (BT-157) un PIC16f88 par iedarbināšanas. Problēma ir tā, ka PIC nav izejas negatīvu spriegumu, kas ir nepieciešama, lai izslēgtu GTO Thyristors. Es mēģināju izmantot op-amp panta LM741), kas apgriežot režīmā apgriezto polaritāti PIC darba rezultāts, kas patiešām šķita strādāt uz osciloskopa, bet kad es mēģināju izslēgt / uz Thyristor ir atšķirība rezultāti nebija pozitīvs. Vai būtu iespējams kontrolēt to, kā es cenšos, vai man vajadzētu meklēt citu virzienā? Es patiešām pavadīja daudz laika, cenšoties skaitlis šo out un aprunāt get to darbu, kādu Hint / Ideja būtu appreciated. Paldies
u var turēt vārtus ar fiksētu NEG bais un pic būs ignorēt to, ko POS impulsiem, kādā veidā neg piegādes posms būs nošauti pie GTO. redzēt

Es esmu gonna izmēģināt šo .. Vairs idejas? Izmantojot op-amp jo apgriežot režīmā nebūs tas darbojas? Ar manu mazo pieredzi, tas nav, bet es varētu darīt kaut ko nepareizi ..

Ļoti iespējams, jūs nevarat pull pietiekamu pašreizējo no vārtiem, lai to izslēgtu pietiekami ātri, kā "vārti izslēgtu peļņu" ir zems. Ja jūs darbojas 2A anoda strāva, jūs varat pieprasīt negatīvu vārtu pašreizējo pulsu 0.5A nekā lauzt latching stāvokli pietiekami ātri. Jums noteikti ir jāzina, kā darbojas GTO Thyristor pirms to izmanto. Mēģiniet meklēt ar: vārti izslēgtu tiristoru peļņu

WIM ... PNS .. Lūdzu, pārbaudiet manas saites rakstīja un u sapratīs. Tagad jūsu problēma ir, kā ru gatavojas vārtiem sešu 6 GTO visus vārtus izolēti viens no otra. Atbilde ir 6 opto izolatori.

dselec paldies, es izlasīt šo sīkāk un dod tai shot .. Es post jebkādu rezultātu es nokļūt

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back