komponents sēkļa problēma ..

S

super

Guest
Dear all: 4 slānis PCB, Layer secībā no augšas uz leju, ir top - gnd - VCC - apakšā. 1. kāda ir atšķirība, ja sastāvdaļa zemes savienojumu ar 2 slāni un 4 slāni? 2. kad mēs RF priekšgalu PCB izkārtojumu, kāpēc mums vajag rakt slānis 2, un slānis 3? Paldies.

Jautājums ir mulsinoši. \\ Lūdzam sniegt lielāku skaidrību un vienkārši.

Atvainojiet, es apraksts to skaidrāk. 4 slānis PCB, Layer kārtas norminal no augšas līdz apakšai ir top - gnd - VCC - apakšā. 1. kāda ir atšķirība, ja zemes slānis 2 un 4 slānis uz zemes? 2. kad mēs RF priekšgalu PCB izkārtojums, dažkārt mums ir nepieciešams rakt slāni 2 un slānis 3. Es nezinu, kāpēc mums nepieciešams to darīt? Paldies.

RF parastā prakse būtu redzēt GND nekavējoties. Ja izmantojat iepriekš minēto signālu - GND - VCC --- signāls metodi, tad jūs varat izmantot RF abās pusēs, jo VCC ir GND par RF. Tādā veidā jūs iegūsiet vairāk vietas, lai spēlēt ar RF ķēde ar signāla integritāti. Jūs varat arī darīt GND slānis līdz 4 slāņa ar izmaksām signāla integritāti. Šajā gadījumā jums būs tikai vienā pusē kuģa. nepieciešams daudz aprūpes un problēma ir sarežģīti atrisināt, jo tā mijiedarbojas ar ciparu signālus, ja tādi ir. Tāpēc labāk iet vienkārši un viegli režīmā. 2) Manuprāt rakt saprot RF izmantojot no augšas uz leju veidojot salas GND un VCC. Let me know ir mana saprast, ir pareiza?

Dažreiz kaudze uz augšu ir ļoti plānas, lai slāņiem. Ja jūs vēlaties dizaina microstrip noteikta pretestība, tā varētu būt pārāk plāns, lai izteikt. Tātad jūs izņemt atsauces zemes uz slānī zem to un ielieciet zemes tas atsaucēm uz zemāku slāni. Atstarpe līdz zemei ir garāks tik izsekot tagad ir plašāka un vieglāk.

Cienījamie toonafishy, jūsu jautājums ir labi, bet neietver pretestība tam ir cits iemesls? Cienījamie kspalla, 2 objektu, toonafishy ir liels punkts. 1 darbs, paldies par jūsu nepārprotami izskaidrot, bet es nesaprotu vienu lietu. C = E0 * / d R = Rsqr * L / vai GND savienojumu ar 2 kārtu, tas iegūs lielāku vāciņu un mazāk Res ja GND savienojumu ar 4 slāni, tas kļūs mazāk vāciņu un vairāk Res tā šķiet savienojumu slānis 4 ir labāks, kāpēc 2 slānis ir vislabāk izvēlēties? Paldies jums palīdzēt. Liels paldies.

Jūsu jautājums ir taisnība, bet pārvades līnijas platums ir izvēlēts tāds, ka tas ir 50 omi pretestība RF. Tas novērsīs Ja ir vairāk vāciņu un mazāk res, kā norādīts ar jums. ja izvēlas slānis 4, tad 50 ohm pretestība tiks realizēti ar lielāku pēdas platumu, tad 2 kārtas gadījumā. Vairāk izsekot platums nozīmē, jums ir mazāk vietas, lai spēlētu. Ja slānis 4 ir domāta RF gnd, tad jūs nevarat lietot slānis 2 un 3 maršrutēšanas mērķim, jo tas traucē RF. Tas ievērojami ierobežos ja jums ir 4 slāņi, bet faktiski ir divi slāni. Tādā veidā jūs nesaņemat nekādu labumu, nevis izmaksu pieaugumu, ejot 4 slānis.

Es zinu, ka tu teici, bet tie nav man jautāt. sorry, es redescribe to vēlreiz. mans jautājums ir, ja GND savienojumu slānis 2 vai slāņa 4 ir kāda starpība (vienalga, pretestības un maršrutēšanas tikai ņem vērā tikai zemējuma problēma)? Paldies.

Ja mums nav jārūpējas par pretestības, tad ar pareizu izvietošanu, izmantojot, un tā diametrs noteiks Zemējums problēma, neviens jautājums, kas slānis tā atrodas. Es nesaprotu, kāpēc jums nav aprūpi pretestība. Iespējams, man nav saprotams jautājums manu atvainošanos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back