Komplekss signāls nesakritību augstas jaudas pastiprinātājs

H

hk

Guest
Sveiki, es saņēmu dažas problēmas šeit. Par SSB, pēc summējot nekustamo I un iedomātu Q daļu, izmantojot pievienotu bloks, šīs kļūdas rodas lieljaudas pastiprinātājs:
17_1158056108.GIF
1) Sarežģīti signāls neatbilstība. Izejas ports, 1 par "Memoryless nelinearitātes / Merge" ir signāls skaitlisks tips kompleksu. Tomēr tā ir galvenais signāls skaitlisks tips reāli. 2) sarežģīti signālu neatbilstība. Ieejas ostā 1 "Memoryless Nonlinearity/Out1" sagaida signāla skaitlisks tips reāli. Tomēr ir virza signāla skaitlisks tips kompleksu. Šī ir kļūda, ka es varu saņemt no Simulink simulation.Anyone zina, kā atrisināt šo problēmu? Kas HPA bloķēt man vajadzētu izvēlēties nelinearitātēm, IIP2 un IIP3 in Simulink? Am / PM ietekmi pastiprinātāja nav iekļauta. Paldies par jebkuru padomu.

Hi, tas bija sen es strādāju ar to. Bet atcerieties, šāda kļūda. Centieties, lai būtu apjomu un sarežģītu vērtības fāzi, ka tas ir norādot būt izejas papildinātāja vai Maisītāji (Tie ir memoryless apvienošanās). Tā + ib formā. Jums ir jābūt apjomā (squareroot [(^ 2) + (b ^ 2)]) un fāzes (tan -1 (b / a)), atsevišķi divos blokos. Tam vajadzētu strādāt.

Hi, tiešām paldies par jūsu reply.May daudz es zinu, kā mainīt un kur, lai mainītu kompleksa vērtību lielumu un fāzes vērtība? Tas i need u "kompleksu apjoma, un leņķi bloka izejas" Pievienot " bloks Bet ir tikai viena ieeja HPA? ... Vai tas man ir nepieciešams izmantot "Abs" bloka, lai iegūtu y = | u |? Bet, ja i izmantot šo, kā par posmu? Es esmu īstenošanas RFID modeli simulink.May i know, vai u mēģināt par to pirms? Paldies par atbildi!

Čau, Jums vajadzētu būt tiesībām. Ņemot magnnitude lai HPA ir ok. Esošām jums var būt atsevišķs aprēķins par izejas fāzes sastāvdaļa (I dont zināt, kā īstenot tan-1 (b / a) daļā. Jums vajadzētu būt, kam math bloks par šo). Tad jūs pāreju posmā produkcijas apjomu. Tam vajadzētu dot jums signāls, kuru iespējams apskatīt ar jomu pie izejas beigās. (Ceru, ka es noskaidroti jūs tagad Sorry I dont ir Matlab tiesības tagad..) Jebkura iestāde palīdzēt mums.

Hi Harmasha, paldies par jūsu help.I daudz ir mēģinājuši par nodošanu "Abs" bloka, lai iegūtu y = | u | pēc "Sum" bloka, bet vēl arvien to pašu kļūdu -> Kompleksie signāla neatbilstība ... un es stil nav ļoti pārliecināts par posma daļu un to, kā novirzīt posma izejas lielumu coz i aprunāt atrast kaut ko līdzīgu Simulink bloks ... Ikviens zina, kā atrisināt šo kļūdu? Paldies par atbildi!

Hi hk, ja kļūda notiek uz lineāra apvienošanās. Tas ir papildinātājs vai mikseri. Jūs varat atzīmēt šo manā prevoius ziņojumu arī. Tagad, funkciju papildinātājs tiek ņemts pievienojot reālu un iedomātu daļas. Tātad papildinātāja ievadītajiem datiem jābūt tāda paša tipa. Tas ir viens punkts, lai jūs varētu saņemt kļūdas. Šī ir iespēja. Otrkārt, LO ir tikai slpit un deva reālu un iedomātu daļas maisītāji. Treškārt iedomātu daļa ievade ir kopā ar vietējo oscilatoru s produkcijas mixer1. Mēģiniet pārbaudīt šīs jomas. Arī kļūda saka par "Memoryless nelinearitāti / sapludināt" un "Memoryless nonlinearity/out1" I dont zināt, ko tas atsaucas. Mēģiniet pārdēvēt maisītāju un vietējo oscilatoru produkciju atsevišķi, un uzzināt, ko tie attiecas. Atvainojiet draugs. Esmu izlaist šo izmēģinājumu un kļūdu tikai.

Hi Harmasha, paldies vēlreiz par jūsu reply.The memoryless nelinearitāti faktiski Simulink bloks, kas i, ko izmanto lieljaudas pastiprinātājs un kļūdas ir notikušas šajā HPA blokā. Es nezinu, tas ir pareizi man izmantot šo memoryless nelinearitāti bloku pārstāvēt HPA ar onlinearities, IIP2 un IIP3, Am / PM ietekmi pastiprinātāja nav iekļauts? Var kāds palīdzēt man par šo? Paldies par atbildēm.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back