Komerciālā ATMEL MCU programmētājs

D

david90

Guest
Es gribu tērēt ap 50 dolāriem par komercpieprasījumu programmētājs. Kāds ieteikums?

Es neesmu pārliecināts par to, cik daudz programmētāji izmaksas ... bet 50 dolāriem tu varētu sev vienu. Tas ir ļoti vienkāršs ķēdes. Google "ponijs programmētājs". pārbauda pirmo saiti jums. ir divas shēmas, kas norādītas mājas lapā. iet par vienkāršu vienu.

Digi-Key ir ATAVRISP par apmēram $ 25,00. darīs al AVR un atmegas ar to pašu programmatūru. Kāpēc būvēt vienu, ja jums nav laika, tas ir lielisks līdzeklis, lai tikai $ 25. Daļa numuru ir ATAVRISP-ND. Ja jūs vienkārši vēlaties, lai programma klasiskās AVR sērija (nav ATMEGA 's) Es atklāju lielisku AVR paralēli programmētājs pie kitsrus par 29,00 $. (Komplekts 122) Nav nepieciešama programmatūra, izņemot termināļa programmu. Tā arī programmas drošinātājus. Check it out: http://kitsrus.com/upuc.html # k122

čau Kāpēc dont jūs izmēģināt Proflesh, tas ir pupas sērijas Atmel MicroContro. Jūs varat veidot jūs uzvarēja. Es esmu arī izmantojot to, ja jūs vēlaties, es augšupielādēt to jums. vēlējumiem.

[Quote = david90] Kāda In System Programming vai ISP ir [/quote]? Tieši to, ko vārds saka. Tas nebūs viegli vispār atjaunināt programmas vijums mikrokontrolleru. Jūs nevarat izņemt tos no jūsu kuģa, programmēšana ārējā programmētāju un montāžas atpakaļ klāja. Tādējādi tikai ar 4 vadiem Jūs varat ieprogrammēt sistēmā. Jūs varat lasīt par programmēšanu ti AT89S52:

Es aizmirsu pieminēt, ka ATMEL ražot jaunu vienotu ciklu 8051 microcontrollers, ko var ieprogrammēt sistēmā un viņi pārdod programmētājs par 29 Ls mums

ATMEL ražot 8051, AVR, ARM, Marc kurš no jums ir nepieciešams programmētājs

No ur pastu es domāju, u vēlaties risinājumus AVR līniju - u var apskatīt vietu www.avrfreaks.com - šī lapa ir offcialy uztur AVR grupas un ir milzīgs datus, tostarp cenu ag

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back