komandu IZKĀRTOJUMS (ritms)?

P

plasma2000

Guest
Es gribu modifikators malas retrangle metāla, piemēram,.

Ja es izvēlētos visai retrangle, ir jābūt "komandu" uz noņemiet to.Kā es varētu izvēlēties savu nišu.

Tas noder, ja ir daudz citu superposed slāņiem.Bet es nevaru atcerēties komandu.Vai ir kāds, kas var man palīdzēt?

Pateicoties ļoti daudz!

u var nospiest "F4", lai izvēlētos ceļu režīmā un pēc tam atlasiet ceļu malas bu ur peles

Jūs varat nospiest taustiņu kombināciju CTRL D, lai dzēstu visas ierīces, jūs esat izvēlējies, pēc tam nospiediet taustiņu S izvēlēties malas vēlaties.

Vai vīrietis un kods to - šeit piešķir vidējo peles pogu, lai izvēlētos malām.;;;****************************************
procedūra (TaglPartialSelect ()
partialSelectIsOn = geTogglePartialSelect ()
if (! partialSelectIsOn tad geTogglePartialSelect ())
)

;;;****************************************
procedūra (LayoutEdgeSelect ()
if (! partialSelectIsOn tad geTogglePartialSelect () printf ("Daļēja Izvēlieties ON \ n"))
mouseAddSelectPt ()
ja (partialSelectIsOn tad geTogglePartialSelect () printf ("Daļēja izvēlieties Izslēgts \ n"))
)

;;;****************************************
procedūra (DrawThruLayoutEdgeSelect ()
if (! partialSelectIsOn tad geTogglePartialSelect () printf ("Daļēja Izvēlieties ON \ n"))
MouseAddSelectArea ()
ja (partialSelectIsOn tad geTogglePartialSelect () printf ("Daļēja izvēlieties Izslēgts \ n"))
)

hiSetBindKeys ("Layout" saraksts (
,,, Peles klikšķi pogu 2 (vidējā)
saraksts ("Nav <Btn2Down>" LayoutEdgeSelect () "LayoutEdgeSelect ()")
,,, Pele "Uzklikšķiniet un Motion" Poga 2 (vidējā)
saraksts ("Nav <DrawThru2>" DrawThruLayoutEdgeSelect () ")

Paldies visiem!

CTRL D ir praktiski noderīga, lieliski.

Bet, ja es izvēlētos vienu objektu, un par lietošanas CTRL D, es noņemiet visas ierīces.Vai pastāv cita komanda, kas var palikt objektu izvēlētos (ne visu objektu, bet es varētu izvēlēties tikai šī objekta mala)?

Nospiediet Shift un pēc tam izmantojiet kreiso pogu peli, lai noņemiet ierīces nevēlaties.
varbūt jums vajadzētu izmantot VKS, nevis pāreja, lai īstenotu šo, Just izmēģināt to.
Es cann't atceros pamatīgi.plasma2000 rakstīja:

Paldies visiem!CTRL D ir praktiski noderīga, lieliski.Bet, ja es izvēlētos vienu objektu, un par lietošanas CTRL D, es noņemiet visas ierīces.
Vai pastāv cita komanda, kas var palikt objektu izvēlētos (ne visu objektu, bet es varētu izvēlēties tikai šī objekta mala)?

Jūs varat nospiest Ctrl, kamēr izdarīt taisnstūri, lai atceltu daļa objekta.Ja iestatāt iestiprināt opciju (ne noklikšķiniet vajadzīgs pirmo punktu), varat nospiest "atpakaļatkāpe ', lai atceltu pirmo ieejas punktu.

Iepriekš kods nedarbojas, es pārbaudīta to.Jūs varat ielādēt šādus kodus jūsu CIW:

hiSetBindKeys ("Layout" saraksts (
saraksts ("<Key> Escape" cancelEnterFun () geDeselectAllFig () ")
saraksts ("<Key> s" leHiStretch () ")
))

Nospiediet "Esc" taustiņu do noņemiet visas formas esat izvēlējies un izmanto atslēgu
"S", lai stiept formām.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back