kolibri izmantošanu un nepārsniedz

A

Aravind

Guest
hi draugiem
Es gribu, lai setup servera un klientu, lai palaistu eda rīkiem.
mans draugs man teica, lietošanas kolibri.i dont uzzināt par to.ja zina par šo pls dalīties ar mani.
i nepieciešams, ir palaist instrumentus no klienta.bez instalēšanas rīkus klientu.
paldies
Aravind

Aravind rakstīja:

hi draugiem

Es gribu, lai setup servera un klientu, lai palaistu eda rīkiem.

mans draugs man teica, lietošanas kolibri.
i dont uzzināt par to.
ja zina par šo pls dalīties ar mani.

i nepieciešams, ir palaist instrumentus no klienta.
bez instalēšanas rīkus klientu.

paldies

Aravind

do u ir jebkurš dokuments, pārsniedz servera un klienta setup.
Kā es varu palaist pārsniegt no attālā klienta
uz
Aravind

pārsniegt ir x-termināla logu sistēmām, izmantojot pārsniegt, jūs varat savienot ar jebkuru UNIX / Linux sistēmā un palaist natively jebkuru UNIX pieteikumu.
Šeit pārsniedz dokumentāciju:
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Jums ir jāizveido XDMCP serveri uz Linux / Unix mašīna.Tad jūs varētu piekļūt no viena Windows.
Man ir ievietot saiti, kā to īstenot (I ir izmantojuši šo un darbojas ļoti labi)
http://www.ibiblio.org/pub/Linux/docs/HOWTO/XDMCP-HOWTO

Ja jums ir cygwin jūsu logiem.varat to izmantot, lai izveidotu savienojumu ar UNIX serveri un darīt visu varat.

regards,

Mēs varam izmantot pārsniegt zemes teksta režīmā, bet ne grafiskā režīmā.

hi tur,

kāpēc jāizmanto pārsniegt, tas ir 180MB, milzīgs programmu.Jūs varat izmantot xmanager vietā, tas ir tikai 10 MB!un pilnībā funkcionāla.Man ir bijis, izmantojot to, lai izveidotu savienojumu ar Saule serveri, izmantojot visus eda instrumentus diezgan ilgu laiku.tikai mēģināt to lejupielādēt kaut kur un, izmantojot Google meklēšanu "nosaka", .... jūs saņemsiet licences atslēgu tā.Es neesmu lūdzot jums darīt nelikumīgas lietas, tikai mēģināt jums palīdzēt.haha.

neo

paldies neo79
es vēlos zināt, kā konfigurēt tā, un vai ir iespējams savienot Saule mašīna
ja u ir palīdzēt failus, lūdzu, dalīties
paldies

hi Aravind,

i dont ir kāds īpašs palīdzības failus par to.bet, ja jums instalācijas failu, ir jābūt palīdzības failu vai Readme.nav īpašas lietas, lai izveidotu savienojumu ar serveri.Jums vienkārši nepieciešams ip adresi serverim un izmēģināt dažus uzstādījumus, tad vienkārši savienot.Es atceros, es savienots ar serveri bez darīt kaut ko speical.

neo

i setup 192.168.1.1 mana linuxserver un Windows klientu i92.168.1.7
es varu ping servera no logiem.
kad i aprunāt savienot serveri mest telnet.
ko es do manā Linux atdalīt.i instalēt visus servera paketes un uzsākt telnet serveri servicein linux.
bet i aprunāt savienot manu Linus serveri throu xmanager
lūdzu palīdziet aanyone.
dod soli pa solim uzstādīšanas
paldies

Cygwin līdzinās logi "datoru tāpat kā UNIX platformas, tāpēc, protams, tā var savienot ar jebkuru UNIX / Linux platformas.

I dont iesaka izmantot vairāk kā - tā ir pārslogota, un liels, un daudz lēnāka nekā pieejamo tiny klientiem.

Mēģiniet nomachine NX serveri uz Linux un NX klienta uz Windows.Tas darbojas kā šarmu.Daudz ātrāk pēc tam pārsniegšana un bez maksas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back