Kods segums un regresijas testu izmantošana

M

melonpy

Guest
Par soc pārbaudi, vissvarīgākais RTL simulācijas ir kodu segumu. Mums ir jāgarantē, ka ourRTL verifikācijas iegūst augstāko kodu segumu.

Izmantojot Kodu Segums ir ļoti maza daļa no pārbaudes procesa. Šīs rīks var palīdzēt atrast kādu caurumu nepārbaudītas verifikācijā, bet augstas Code Pārklājums (pieņemsim teikt,> 90% Line / Paziņojums segums), nenozīmē neko. Jūs varētu būt 100% pārskats segums un

Es arī domāju, funkcija converage ir svarīga, bet kods segums var pateikt, vai ir liekvārdība savu dizainu.

augstas kods pārklājums ir obligāts; izmantot functiona segumu, lai parādītu, ja visas jūsu interesē scenerio ir apmierināta, taču tas noteikti jāiekļauj daži kodēšanas / scripting

Tā ir jābūt, lai sasniegtu augstu kodu segumu, bet to, kā novērtēt, ir sarežģīts jautājums. Šķiet, ka no EDA programmatūru comparny daudz vēlamies sniegt atbildi uz šo jautājumu, piemēram, TransEDA, Specman.

Par funkcija pārklājumu, arhitektūra prototips ir buit. Tā drīzāk ir difficuit. Varbūt mums ir, lai saņemtu atbildes no rīkus, piemēram, openvera, Systemverilog?

Īsāk sakot, funkcija patēriĦš atkarīgs no pieredzējušu pārbaudes vadītājs / komanda, kas aprīkoti ar dažādām EDAs ieskaitot kodu segumu instrumentus.

Gui, kas ir minēta pirmajā pdf - kas tas ir? Es nekad neesmu redzējis šo iepriekš. Kā es varu izmantot to? Man ir cmView bet IVE nekad nav redzējis šo vienu. paldies

Kā mēs salīdzināt šos rīkus: tranEDA VS Specman VS modelsim6.0 (apgalvojumu based) Mana prasība ir tikai iekšējo stāvokli mašīna seguma pārbaude. kuriem viens ir labs? Lūdzu, palīdziet.

Kods pārklājums ir tikai parametrs, lai iegūtu uzticību pārbaudi, taču mēģināt iegūt maksimālu izteiksmi segumu.

? hi: kas izmantoti openvera Vai varat pastāstīt kaut ko par to man bija studējis to mēnesi, bet es tiešām nezinu, kā rakstīt programma, ko, jūs varat pateikt, kā uzrakstīt Thank you very much!? |

Kods segumu pasākumu kodeksa elementi, kas havebeen īsteno testa laikā. Kods pārklājumu, tajā iekļauti paziņojumā, filiāles, stāvoklis, ceļa un datu pārklājumu. Instrumenti ar kodu pārklājuma spējas ir pieejami.

Sveiki, pēc piesaistīšanās ir pārbaudes methodolgy rokasgrāmatu 3., un var palīdzēt noteikt, cik lielā mērā jūsu kods segums sasniegt. kā funkcionālās pārklājumu, es domāju, jums attiecas uz pašreizējo topcis par apgalvojumu balstītu verifikāciju, pārklājumu orientētu pārbaudi, constrainte-izlases pārbaudes un testbench automatizācija. Tāpat jums var izlasīt SystemVerilog / SystemC / PSL uz atsauci.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back