Kods, lai īstenotu 16 * 2 LCD ar HC11 uC 4 bitu režīmā

Z

ZeleC

Guest
hello guys. Var kāds tiešs man saiti vai augšupielādēt kādu pirmkodu montāža par interfeisa 16 * 2 LCD ar hc11 uC (vai jebkuru citu uC), 4-bit garš režīmā. thx

Šī izlase nodrošināti ar Proteus var dot jums dažas norādes (rakstīts C, lai gan).

Man izdevās padarīt LCD strādā 4-bit režīmā problēma bija ar aizņemts karogu. IN 8-bit režīmā i izmantot, lai pārbaudītu DB7, ka nav strādājusi 4-bit, tāpēc es aizstāj šo rutīnas ar kavēšanos 40us , un tagad viss strādā. Bet vai kāds bija šī problēma pirms (Nevar lasīt BF)?

Es izmantot visas manas LCD 4 bitu režīmā, lai saglabātu tapām un nekad nav bijis problēmu, lai pārbaudītu aizņemts karogu, kas ir MSB pirmo knibināt, ka jums izlasīt collas ceru, ka tas palīdz

Lai izlasītu Aizņemts karoga, 4-bit režīmā, jums ir veikt divas lasīšanas operācijas. Pirmā lasīšanas operācija skan augsto knibināt, otro lasīšanas operācija skan ar zemu skrubināt. Apvienot divus Nibbles veidot baitu, kas norāda aizņemts statusu un ddaddress un pēc tam testa aizņemts karogu. Viena lasīšanas operācija (kā tas ir 8-bit režīmā) tiks mest jums out sinhronizācijā.

[Quote = klugkopf] Man ir jauka PDF, uz LCD. Diemžēl es neatceros saiti, lai es augšupielādēt to [/quote] Meklēt Google ..... h ** p: / / www.optrex.com / pdfs / Dmcman_full.pdf

Es domāju, Iain ir punkts slikti mēģināt to, man bija tikai, ņemot vienu reizi lasot thank you guys

Paldies puiši par palīdzību tā strādāja, un šeit ir kods LCD aizņemts karogu (im izmantojot paplašināto režīms), nav nepieciešams, lai veidotu baits no diviem Nibbles WI PSHA WI1 LDAA LCDCTRL; DISPLAY nav aizņemts \ LDAB LCDCTRL TSTA BMI WI1 Pula RTS

Kāda ir atšķirība starp 8 bitu un 4-bit LCD starpība

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back