koaksiālais kabelis un ciparu kodēta signāli

F

FOX

Guest
Es zinu, ka pirmo 100 / 200 Khz no joslas koaksiālais kabelis nes traucējumus, nav linear.The koaksiālais kabelis nāk izmantots, lai pārraidītu digitālo kodēto signālu HDB3 vai NRZ piemēram un, ja mēs pārbaudīt savu frekvenču spektra zemākas frekvences ir labāk enerģijas un šeit vajadzētu būt izkropļojumiem.Es iztēlojos, ka informāciju, ko mēs vēlamies, lai pārraidītu nav iekļauti zemāko frekvenču NRZ signālu vai HDB3. Ja jā, kur ir informācija koncentrētu, uz kuru frekvenču?Un kāpēc?

NRZ signālus ar patiesi izlases datus, kas šo kodu nozīmi, parasti dod, ir to enerģijas nokrist ar frekvenci.Šīs kodu nozīmi ir speciāli neizmanto tā, ka mazliet laika, varētu vieglāk iegūst pēc galamērķa beigās.

Cena par konkrētā darbība tiek vadītāja funkcijas signālu un kabeļu dizains.Daudzas no šīm sistēmām bija stanardized ap 1.950 ar pieejamo tehnoloģiju tajā laikā.T1 sistēma tika izstrādāta, lai veiktu pašu signālu kā izmantoti jau instalēti kabeļi analog FDM signālus.Tā tika izstrādāta, lai būtu atkārtotāju pēc pārbaudes pieejamības jomās (cilvēku caurumiem).

Vispār, sen kabeļi ir jāizlīdzina.Ja nav aktīvas retranslatoriem (gain pastiprinātājiem) izlīdzināšanas veic pasīvās RLC shēmas ar apgriezto amplitūdu un fāzi atbildes kabeli.Ja ir atkārtotāju, kas satur ampliferes, pastiprinātāji ir veidoti, lai iegūtu ir apgriezti proporcionāls kabeli Pirms signāls ir demodulated, retimed, regnerated, un tika izsūtīti uz pilnu līmeņos.

Paldies uzpūsts uz ātru atbildi,
Es saprotu funkciju izlīdzināšanu tagad.Šajā brīdī informāciju galvenokārt ir iekļauts frekvences labāk enerģiju?Vienmēr, lai cita veida signālu pārāk.Taisnība?

Jo patiesi izlases NRZ bitu plūsmā, enerģiju būtu gandrīz nepārtraukti smeared pāri spektru no DC līdz bezgalībai ar korekcijas funkciju sinx / x pamatā bitu platuma un pieaugums / kritums reizes.Nebūtu smaile ar DC.

Viens labs avots ir vairāk informācijas par šo ir ietverts grāmatas un raksti par EMI starojums no datora plates.Viņiem būs grafikus signāla spektrālo blīvumu vs bitu platums, bit likmi, un pieaug / samazinās reizes.

Var u, iedodiet man saites konstatē, e-grāmatas un raksti par šo?

Es baidos ne.Bet tagad, ka esmu domājis par to es atceros, ka sinx / x funkcija frekvences domēnam ir pirmais null pie apgriezts mazliet laika.Šī funkcija tiek reizināts ar citu sinx / x funkcija frekvences domēnā, kas ir pirmais null pie apgriezts pieauguma laiku.

Ja jūs vēlaties izdarīt taisnu līniju tuvināšanu spektra (vertikālā skala ir amplitūdu dB, horizontālās skala ir log biežums) Uzsākot horizontāla līdz brīdim, kad ierodas biežums ir vienāds ar 1 / (mazliet laiks).Zīmēt līnijas dodas lejup 20 dB / desmitgadē.Tad frekvenci 1 / (pieaugums laika) saliekt līnija vēl 20 dB / desmitgadē paredz kopumā 40 dB / desmit gadu laikā visas augstākās frekvencēs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back