Koaksiālais kabelis High Voltage Pulse mērīšana

M

mmv2062

Guest
Hi Ikvienam, Man ir savienot ar 500V maksimuma 50US uz osciloskopa impulsu, izmantojot koaksiālo kabeli. Kāda veida koaksiālo man vajadzētu izmantot? Es mēģināju ar RG11, bet saskaņā ar RG11 Belden specifikācijas, maximun spriegums ir 300Vrms. Pulss ir atvasināts no kapacitatīvā dalītāja (K = 800) ar augstsprieguma impulsu tests transformatoru. Paldies

300Vrms ir vidējā. Jūsu 500V ir vislielākais, kāds ir jūsu vidējais? Jums vajadzētu atrast kabeli var pieļaujamu savu maksimumu un vidējās tajā pašā laikā.

RG11 ir norādīta ar 5 kVrms darba spriegums ir zemas frekvences. RF darbība tiks papildus ierobežo ādas efektu un dielektrisko zudumu. Es nevaru iedomāties, ka ierobežojumi attiecas uz jūsu problēmu.

Jūs, protams, saprotam, ka 500V impulsu būs trieciens no priekšējā galā, lielākā daļa standarta osciloskopi! Jums būs nepieciešams rezistīvi sprieguma dalītāju, un tā būtu saskaņota ar kabeli raksturīgo impedance.

Jā, es esmu, izmantojot 100X osciloskopa zondes un plānots izmantot T savienotājs, lai pievienotu 75 Ohm terminatora un osciloskopa ir zonde. Paldies biff44.

Atvainojiet, pārāk agri no rīta es domāju, bet tas nav jēgas. Lūdzu, sniedziet mums skici. Precīza informācija par to, kā jūs to noteiktu, vai tas darbosies vai nē.

Es domāju, ka koaksiālā jāizbeidz ar 75 Omi terminators, lai izvairītos no atstarošanas. Bet man ir nepieciešams, lai savienotu osciloskopa zonde, kas ir 10M paralēli ar dažiem kapacitātes un BNC savienotājs, tad T savienotāju ļaujiet man pieslēgties koaksiālā ar terminatora un osciloskopa zondes, izmantojot BNC līdz F tipa adapteri. Sistēma darbojas tagad bez terminatora koaksiālā (30MT aptuveni) ir savienota tieši ar zondi. Šajā sakarā, manuprāt, rada svārstības pieaugums impulsu.

Kā biff44 jau minēts, atbilstības pretestība, zema izturība sprieguma dalītāju būtu acīmredzams risinājums, ja optimālā impulsa darbību ir paredzēts. Izmantojot augstas pretestības pasīvās osciloskopa zondes, sprieguma dalītāju, protams, ir iespējams, bet 75 ohm izbeigšanu elektropārvades līnijas ir obligāta. Ieguldījumu kapacitāti osciloskopa proble joprojām rada dažas pārdomas, tāpēc šo risinājumu nevar konkurēt ar rezistīvu dalītāju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back