koaksiālā-baro plāksteris antena

J

joskem

Guest
Es esmu procesā, kam plāksteris antena ražota, izmantojot PCB process. Antena ir baroti ar koaksiālo kabeli. Es domāju, ka ražotājs būs vieta caurumus barību, un tas būs mans darbs, lai izveidotu savienojumu koaksiālo kabeli. Vai tas ir labi? Mani jautājumi ir šādi: 1) Kāda caurumiem / VIaS man pateikt ražotājam īstenot ražots plāksteris? 2) Kā es pēc tam varētu pieslēgties koaksiālo kabeli un plāksteris? Paldies!

Jums ir nepieciešams norādīt, izmantojot / caurumu koaksiālo iekšējo diriģents. Vienkāršākais veids, kā savienot koaksiālo savienotājs ir tikai ar lodēšanu ārējā vada ar iezemēto plati un lodēt iekšējo diriģents augšējo plāksteris. Starp citu, neaizmirstiet iztukšot aplis uz iezemētās plates lieluma koaksiālo dielektriķiem, lai izvairītos no shortcircuits.

Liels paldies. Tātad, man ir pateikt ražotājs, lai: a) tukšs aplis uz iezemētās plates, kuru rādiuss ir vienāds ar rādiusu koaksiālais kabelis ir dielektriskās b) urbt caurumu no zemes plakni uz plāksteris ar rādiusu vienāds ar rādiusu , koaksiālo kabeli iekšējos diriģents ir šīs tiesības? Lūdzu, izlabojiet mani, ja es kļūdos .. Un, vai jūs varētu lūdzu man pateikt, kā es varu lodēšanas ārējā diriģents ar iezemēto plati un lodēt iekšējo diriģents augšējo plāksteris? (Jo es esmu visu jauns, lai šīs lietas, es nezinu nozīmē lodēšanai)

Liels paldies:) Un viens pēdējais jautājums .. Vai jūs varētu lūdzu man pateikt, kā es varu lodēšanas ārējā diriģents ar iezemēto plati un iekšējo diriģents augšējo plāksteris? Vai tas man ir jādara, ka? Vai man pateikt ražotājs?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back