Ko u saprotam ar konstrukcijas pārbaudes

Es iesaku divas grāmatas par jūsu atsauci. 1. Writing testbenches: funkcionālās verifikācijas ABL modeļu 2.Principles pārbaudāmu RTL dizains: funkcionālu kodēšanas stils atbalsta pārbaudes procesu Verilog

DFV ir ļoti modes jēdziens. Es mēdzu apmeklēt Synopsys seminārā trageted par pārbaudes. Viņi advacate SystemVerilog īstenošanai DFV ideja.

Kur es varu atrast šo grāmatu "Writing testbenches: funkcionālās verifikācijas ABL modeļiem" paldies

Tā pamatā ir pārbaude RTL (Chip), izmantojot standarta verifiction metodes, radot TEST soliņi HVL (Hardware pārbaude Language).

"System-on-a-Chip pārbaude - metodoloģija un metodes" ir noderīga grāmata par jums

Kopumā projektā, pārbaudes process maksās 60% no projekta laiku, lai dizains verifikācija izmaksa. best regards [quote = harshad] Ko u saprotam ar konstrukcijas pārbaudes [/quote]

grāmatu un ir ļoti labi - bet es recommand šo grāmatu, lai jūs --- ja esat newboy jūs varat izlasīt šo grāmatu vispirms, un tad izlasiet <rakstīšanas testbench>

Es iesaku divas grāmatas par jūsu atsauci. 1. Writing testbenches: funkcionālās verifikācijas ABL modeļu 2.Principles pārbaudāmu RTL dizains: funkcionālu kodēšanas stils atbalsta pārbaudes procesu Verilog, kurš ir grāmatas? pls dalīties tajos! paldies!

Kur es varu atrast grāmatu "System-on-a-Chip pārbaude - Metodoloģija un metodes"?

[Url = http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=72070&highlight=writing] rakstot testbench [/url] [url = http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=62902&highlight = systemonachip] System-on-a-Chip pārbaude [/url]

Īsāk sakot, jums vajadzētu dizains jūsu testbench un vektoru paralle ar jums RTL dizains un jums ir nepieciešams dizains dažas addtional loģika paštestēšanas. DFT kompilatora arī būs noderīga, lai galīgā pārbaude.

Es domāju, ka RTL ar labi uzrakstītiem strukturālajām apgalvojums ir sava veida DFV

Sveiki, es gribētu uzdot jautājumu? Kāda ir atšķirība starp Design pārbaudes un izmantojot skriptus (TCL, perl) pārbaudes atšķirība?

Tas var nozīmēt vai nu, dizainparaugu, kas ir jāpārbauda, vai tā var nozīmēt radīt verifikācijas vidē, ti, rakstot uzvedības modeļi, un pārbaudes paraugu radīšanu, lai pārbaudītu DUT.

Dizains pārbaudes kļūst dizaineri, kas rakstīt RTL izmantot apgalvojumiem, documenation, komentāri, jēgpilnu signālu nosaukumi, kas dont pārmaiņas, jo tās iet uz augšu un uz leju hierarhija un citu labāko praksi, lai padarītu projekta pārbaudes vieglāku un ātrāku. Tas arī palīdz dizainu atkārtotu izmantošanu, too.

Es domāju, DFV nozīmē, ka jums ir jāapsver pārbaudes problēmu, pat ja dizainparaugu, izņemot, kad jūs sāksiet pārbaudes

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back