ko tas VHDL apzīmējums nozīmē?

F

frznchckn

Guest
Mans kolēģis un es mēģina atšifrēt kādu pārdevējs kodu, un mēs esam tikai nav pazīstami ar kādu no šīs notācijas:
Code:
 pastāvīgu MY_CONSTANT: std_logic_vector (4 downto 0): = std_logic_vector (to_unsigned (5 16 # 0 #)) ;
Kāds ir otrais # zīme šeit? Es esam noskaidrojuši, [url = http://www.vhdl.renerta.com/mobile/source/vhd00041.htm] VHDL - burtisks [/url] par "bāzes burtiski". Vai kāds varbūt tālāk izskaidrotu base_literal apzīmējums? based_literal:: = pamatnes # based_integer [. based_integer] # [eksponenta] Paldies.

Acīmredzot, 16 bāzes un 0 based_integer. Frakciju un eksponents tiek izlaists, jo tas grammatic atļauj.

Vai eksponents ir bāzi? Tātad, šo piemēru: 16 ^ kāpinātājs kopš 16 ir pamats?

Es neesmu pārliecināts, bet mans minējums ir tas, ko jūs saucat bāze ir 0, un 16 ir radix (ti hex). Labojums: Es gribēju tā 0h * 16 ^ exp. Es varētu būt nepareizi, though.

tās ļoti noderīga ir iespēja pārstāvēt integers kā hex skaitļus!

patiess WTF ir tas, ka tie nepieciešami, lai pārstāvētu vērtību "nulles", kas hex, nevis zīmei aiz komata. (Ja vien šī bija tikai viena rinda ķekars, un visi citi rindās patiešām loģiski būtu hex: 16 # 4 #, 16 # 8 #, 16 # C #, 16 # F #, uc)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back