Ko tas nozīmē Punch, Route un rokas Cut attiecībā uz PCB?

V

VladZ

Guest
Paskaidrojiet man, lūdzu, Ko tas nozīmē Punch, Route un rokas Cut attiecībā uz PCB izklāstu? Angļu valoda nav mana dzimtā valoda, tāpēc es nesaprotu cleraly šīs definīcijas. Kad es lai Maršruta PCB ouline, es obatin no ražotāja vairāki PCB pievienojās vienā FR4 lapā panta panlized PCB)? Kā es saprotu šajā gadījumā man ir samazināt to pats? Ir rokas griešanas pats, malšanas? Kas sould es izvēlos, lai iegūtu samaltu atdalītas PCB? paldies vladz

Perforators nozīmē, ka no tādas pašas formas kā cauruma lieluma rīks ir nospiests uz klāja, un tas rada caurumu visu uzreiz. Sīkfaili ir izgriezt no mīklas, kā šis. Maršruts nozīmē, ka līdzeklis, kas rotē un ir grieztu šķautnes tiek pārvietots sānu veidus, kā padarīt iegarena caurums. Roku griezums ir, piemēram, izmantojot šķēres, lai samazinātu kuģa divās daļās.

Arī varētu atsaukties uz kuģa malai. Punch - dēlis ir "štancēti" cookie kuteris stils (labs analoģija uzpūtīgs) ar rūdīta tērauda rīks. Tas parasti jāveic tikai par vienslāņa nav stiklašķiedras kompozītu PC dēļiem. Tās lētākais ja jūs darāt truckloads dēļiem. Maršruts - Katrs dēlis tiek izgriezta no paneļa ar ātrgaitas rīks. Tas rada ļoti tīru / gluda galda malas, bet var pievienot izmaksas pie tāfeles, jo papildu MFG. nepieciešamais laiks. Roku Cut - Neesat pārliecināts, bet tas varētu būt, ko es gribētu nosaukt "ieguva". Jūs saņemsiet pilnu paneli (vairāki dēļi uz vienas lapas) no fab mājā. Katrs dēlis mala nosaka vārtus līnijām, kas var tikt sadalīts pa roku ar minimālu piepūli. Tas darbojas tikai, ja valde ir taisnstūra formas, citādi jūs nokļūt kombināciju skaitu un maršrutu. Ceru, ka palīdz, Layoutdude

Liels paldies par paskaidrojumiem. Tagad tas ir skaidri man. vladz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back