Ko slāni OSI modeļa tieši attiecas uz ........

R

rakesh_aadhimoolam

Guest
Man nav īsti saprast Ko slāni OSI modeļa tieši attiecas uz ........

PLZ palīdziet man saprast ......

paldies .........

labs jautājums
un atbilde ir slānis ir tikai līmenis ieguves un šie kā tādi nav fiziski eksistē !!!!!! slāņi

hi rakesh_aadhimoolam:

OSI daudzslāņu modelim no ISO attiecas uz noteikto uzdevumu, kas ir paveikts, lai telekomunikāciju sistēma darbojas.

ik LAYER grupām susbset uzdevumus, kas ir lietas bieži.Modelis ir abstrakcijas, tas ir labi, bet katru LAYER ir labi definētu uzdevumu darīt.Pētīšana atkarībā no uzdevumu palīdz labāk izprast modelis ....

sveicieni.

septiņiem OSI slānis ir atsauce uz projektu tīklu.Bet mūsdienās tas parasti izmanto, lai saprastu pamata par tīklu projektēšanas un kā problēmu novēršanu.Mūsdienās mēs parasti izmanto TCP / IP slāni.Tā ir vairāk praktiska nekā osi slānis i quess.
Labot mani, ja es kļūdos.Pateicība

OSI ir atvērto sistēmu sadarbības modeli ieteica Starptautiskās standartu organizācijas (ISO).

Tas ir tikai paraugs, kas pārstāv visu funkciju tīkla kolektīvi.
To sadala un tīkla funkciju loģiski

Analoģiski:

Apsveriet "automobilis" darbojas uz ceļa.Tas var būt pārstāvēta ar vairākiem slāņiem, piemēram,

1."Car", kas u var saprast un sazināties -> Fizikālais slānis
2."Darbs, ko veic automašīnu" var uzskatīt par vēl vienu slāni
3."Tā piemērošana ir transportēt cilvēki" -> Lietojumslānis
4."Krāsa auto" -> Prezentācijas slānis
5."Driver" var uzskatīt par maršruta automašīnu, izmantojot savas zināšanas-> Tīkla slānis

Tagad auto ir pilnībā aprakstīta, izmantojot dažus slāņiem.

Līdzīgi ISO ir veidota visa tīkla struktūru, izmantojot 7 līmeņos.Tā ir atvērto standartu un visiem tīkla ierīce, ko ražo, var tikt uzskatīts, ka tā daži Layers aprakstīts OSI.Tas ir conceptualized par lietas sadarbspēju starp dažādu ražo izstrādājumus.

Paldies ..Pievienots pēc 7 minūtēm:
** TCP / IP modelis arī ietilpst OSI modeli.ASS modelis ir ļoti vispārīgu modeli, kura cita modeļa fit.

OSI modelis ir tikai paraugs veikšanai sakaru sistēmu darbu.Jūs varat mainīt to saskaņā ar jūsu prasībām.Nav precīzu darba modelis kā aprakstīts OSI.Viens piemērs, kas mēģina sacensties OSI modelis ir modelis, TCP / IP.Daži no OSI slāņi ir apvienoti, lai iegūtu vienu slāni TCP / IP.

Slāņi nav fizisko eksistenci.Tie ir vienkārši izskaidrot īstenošanu tīklu teorija, kā arī protokoliem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back