Ko nozīmē MIMO nozīmē un kas tieši tas ir?

R

Ray_Chang

Guest
Hi visiem

Es vēlos uzzināt kaut ko par "MIMO".
Vai kāds ir pamata infromation par "MIMO"?
Ja jums ir, lūdzu pastu man
Thanks a lot.

mans e-pasts: cjp (at) wave.ee.tku.edu.tw

Tas ir modes vārds gadu desmitiem vecu tehnoloģiju.Tā ir fāzētu bloku antena ar vairākiem stariem un viens izvades vienu rāmi tā, ka vairāki raidītāji var saņemt tajā pašā laikā.

MIMO būtībā nozīmē, ņemot vairākus antenas abos beigās commnications saiti.Šo palīdzēt jums cīnīties pret maza mēroga fedings un iesaistīt iespaidīgu jaudas pieaugumu.ir pārāk papīra Gans, kas ir plaši punktā.tikai google par MIMO jūs saņemsiet tonnas stuff lasīt.pastāv arī interesē grāmatu paulraj (Stenfordas profesors), ja jūs esat.

Abhishek

Es ceru, lai iegūtu informāciju par MIMO arī ..... paldies.

Daudzkārtējas Input Multiple-Output (MIMO) bezvadu sistēmas ir ekonomisks veids, kā palielināt satiksmes jaudu dažādās vidēs.Antenas izmanto gan raidītājs un uztvērējs ļauj

Multiplikatīvo jaudas pieaugumu un spektrālā efektivitāte
Dramatisks samazinājums par fedings pateicoties daudzveidību
Palielināta sistēmas jaudas (lietotāju skaits)
Zemāka varbūtība atklāšanas
Uzlabota izturība pret traucējumiem

kāda ir attiecība starp MIMO un IEEE 802.11n bezvadu sistēmu?..un kādi ir tā izmanto šo ļoti sistēmā?

Hi,

Jūs ca iet caur zemāk saite un es esmu arī pievienojot vienu PDF dokumentu, kas sniegs u laba ideja par MIMO.

http://heim.ifi.uio.no/ ~ gesbert / mimo_links.htmlPaldies
Animesh

Hi,

Jūs ca iet caur zemāk saite un es esmu arī pievienojot vienu PDF dokumentu, kas sniegs u laba ideja par MIMO.

http://heim.ifi.uio.no/ ~ gesbert / mimo_links.htmlPaldies
Animesh
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Pretēji tam, ko var ziņot, MIMO nav * nav * antenu daudzveidību, staru kūļa formēšanai, utt ir daudz pseido-MIMO produktiem, kas tur ar WLAN, bet nav reālu MIMO yet.of fading.

MIMO ņem priekšrocība
fedings.Tā necenšas "noteikt" to.2x2 MIMO sistēmu, piemēram rezultātiem dažādus datus tādu pašu frekvenci (viena datu plūsmas par katru antena), kas ir kodēta tā, lai pie uztvērēja fedings izmanto apvienot un atšifrēt datus veiksmīgi.

Lasīt šādi:
h ** p: / / www.datacommresearch.com / whitepapers / Downloads / MIMO_Research_Alert.pdf [/ b]

Satur Infotmation teorija un komunikācijas teorijas viedokļa MIMO sistēmu.Ļoti labi uzrakstīts grāmatu.
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=98333&highlight=tse

my8os rakstīja:

Pretēji tam, ko var ziņot, MIMO nav * nav * antenu daudzveidību, staru kūļa formēšanai, utt ir daudz pseido-MIMO produktiem, kas tur ar WLAN, bet nav reālu MIMO yet.

of fading.
MIMO ņem priekšrocība
fedings.
Tā necenšas "noteikt" to.
2x2 MIMO sistēmu, piemēram rezultātiem dažādus datus tādu pašu frekvenci (viena datu plūsmas par katru antena), kas ir kodēta tā, lai pie uztvērēja fedings izmanto apvienot un atšifrēt datus veiksmīgi.Lasīt šādi:

h ** p: / / www.datacommresearch.com / whitepapers / Downloads / MIMO_Research_Alert.pdf [/ b]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back