Ko man vajadzētu reģistrēties IC programmētājs Pirms pirkt

N

narindia16

Guest
Es esmu jauns micrcontroller .... es gatavojos iegādāties IC programmētājs ..... lūdzu guide man, kas man būtu pārbaudi, ka pirms iegādāties.Es redzēju vienu EFY edition.Persona saka, ka viņš būs man viens 9.500, kas atbalstīs gandrīz visas mikrokontrolleru .......

Please guide me ....

Nu, jums ir jāzina, ko jūs vēlaties, lai programma.Ja jūs meklējat programmētājs, kas atbalsta lielākā daļa šajā nozarē ICs, tā var izmaksas mazliet par dārgu.Jūs varat pārbaudīt www.Xeltek.com.Es uzskatu, Xeltek pašlaik nozares lielāko atbalstīja ierīce programmētājs ar atbalsta vairāk nekā 50.000 ierīcēm.

Viss atkarīgs no tā, kas žetonu jūs gatavojaties programmu.Universālā programmētājs jums ir domāta, var programmēt daudzām mikroshēmām no dažādiem uzņēmumiem, bet ar izvēles adapteri un pārveidotāji, kas tiek pārdoti atsevišķi.Vietā PIC vai AVR vai ATmel89 sērija programmētāji ir pieejami daļu no izmaksām, jums ir minēti.Goodluck

Visticamāk jūs gatavojaties izmantot tikai viens zīmols, vai nu pic vai avr vai 89s.Tātad, vispirms jums izlemt, kuras micro jūs gatavojaties izmantot, un nopirkt programmētājs šim.

Nandhu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back