Ko mācīties no Matlab VHDL programmu?

T

Tan

Guest
Sveiki, es esmu projektēšanas inženieris strādā VLSI un VHDL.I esmu ieinteresēts mācīties Matlab, jo tas būs noderīgs VHDL programmēšana. Vai ir kādā konkrētā jomā, kas man ir koncentrēties MATLAB vai man vajadzētu mācīties pilnīgs MATLAB. Es dzirdēju, ka Simulink un sistēmas ģenerators ir instrumenti, lai koncentrētu .. Lūdzu, palīdziet man, kas .. Vai tas ir labi, ja es uzzinātu, LabVIEW vietā MATLAB .... Priekā

Hi abi ir ok. Bet es domāju, ka LabVIEW ir vairāk lietotājam draudzīgs un ir vairāk grafisko interfeisu. var būt standalone nevis mikrokontrolleru jo tā ir DAC. Tā vietā, rakstot kodu, Jūs varat izmantot grafisko ikonas. Es domāju, ka tas atbalsta VHDL kā labi. Pārbaudiet viņu mājas lapā.

Matlab ir ļoti labs līdzeklis, lai izmantotu, un mēs varam īstenot jebkuru Matlab. un ja u koncentrēties uz signālu apstrādi, tās ļoti labi. un Protams Simulink un sistēmas ģenerators ir arī ļoti labs instruments. sistēma ģenerators ir līdzīga Simulink. un no tā mēs varam radīt vhdl / verilog kods no šo rīku, ja mēs dizains blockset. Arī paātrināšanai DSP ir arī ļoti labs. ja mēs radām dažas kodu Matlab un izmantošanas paātrināšanai DSP mēs varam radīt verilog / VHDL kodu un modelētu un syntesize no šo rīku. Matlab ir ļoti labs instruments, lai uzzinātu, un tā ir lielu nākotni. salīdzinājumā ar LabVIEW. coz daudzi no viņiem izmanto MatLab.

Hei, Dont worry par to, kā izmantot Simulink in MatLab un citi ... U var izmantot Help Doc ur atsauces ... Tas būs tāpat kā karote barību tikai ..: D

Man ir grāmata runā par simmulation ar Matlab, ja Jums nepieciešams zvanīt un ican HEP jūs [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 2 minūtēm: [/color] [/size], bet manas zināšanas par Matlab ir zemākais līmenis, lūdzu, ja jūs varat palīdzēt mana haif

Ja jūs vēlaties uzzināt Matlab, bet nevēlaties maksāt 1000 $ + par to, varat mēģināt Scilab vai oktāvu. Abi ir atklātā pirmkoda (izņemot Scilab nav īsti GPL), un viņi ir ļoti tuvu. Vai es minēt bez maksas?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back