Ko Agilents IC - KLP darīt??

G

gbaerf

Guest
Hellow all, Es tikai vēlos zināt, ko tieši mēs darām Agilent IC - KLP darīt? Kā vienu manu ideju šajā "mums ir dažas practicle modeļu mūsu circuit simulācijas programmatūru. Tātad, šeit mēs precīzi veikt dažus practicle modeļiem, piemēram, MOSFET, BJT, HEMT utt .... un ekstrakts RF un DC parametrus, kas un, visbeidzot, mēs veidojam mūsu elements bibliotēkā, izmantojot šo More tā (IC - CAP) ir kombinācija Aparatūras komplekts + programmatūru, es domāju, hardware ekstrakts parametru un programmatūru, daži, ka, rediģējot AM es nepareizi vai pareizi pls labot mani, ja tādi ir.. iestādei ir izmantojuši šo instrumentu no agilent Last punkts ir garš forma tas ir Integrēto shēmu -. raksturojums un analīze programmu .. lai kas raksturojums un analīze par šo paldies jau iepriekš, attiecībā

IC-CAP aparatūras do nepieciešamo līdzstrāvas un augstfrekvences mērīšanas programmatūru, modelis extraction.The visa sistēma ir ierīce, modelēšanas programma, kas sniedz spēcīgu raksturojuma un analīzes spējas visiem mūsdienu pusvadītāju modelēšanas procesu. IC-CAP piedāvā ierīci, inženieri un ķēdes dizaineri modelēšanas programmatūra, kas veic daudzas modelēšanas vajadzībām, tostarp instrumentu kontrole, datu ieguves, grafiskā analīze, modelēšana, optimizācija, un statistiskā analīze. Jums ir nepieciešams, dažādas programmatūras modulis dažādu ierīces modeli. IC-KLP nodrošina ieguves moduļi plašu tautas ierīces modeļus, kas aptver plašu modeļu veidi, piemēram, diodes, MOS, BJT, MESFET / HEMT, trokšņa, Termiskā iedarbība un daudzi citi. Lai iegūtu sīkāku informāciju, skatiet šo saiti, http://eesof.tm.agilent.com/products/iccap_main.html

Man patīk, ka programmatūra ir ļoti much.It varētu runāt ar ADS tieši, jo tā pieder tai pašai uzņēmumu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back