klases PA PAE ar slodzi & induktors slodze

M

MI3talk

Guest
Klases PA PAE ar slodzi un induktors slodze meklēt-------------------------------------------------- ------------------------------

Hi all,

Es domāju, ka esmu mēms jautājumu uzdot.

vairāk nekā pāris dienas, es centos saprast, kāpēc slodzi klases PAE ir par 25% un klases ar Induktīvie slodze ir 50%.

Tika teikts, ka induktors varēs šūpoties dzelzceļa uz dzelzceļu, bet kāpēc?Tā ka, jo pašreizējā virzienā varētu iet no 0 līdz pozitīva dzelzceļa un atpakaļ uz leju līdz 0, un šūpoles, kas negatīvi dzelzceļu atkal?

Vai kāds, lūdzu, paskaidrojiet sīkāk ar kravas līnijas analīzi?

Pastiprinātājs efektivitātes klase-Power ir degradēta, ko uz valsts pretestības vai piesātinājuma sprieguma tranzistors.Tas ir arī degradēta ar klātbūtni slodzes pretestība, kas faktiski nosaka PA, lai radītu lielāku izejas spriegumu vai strāvu piegādāt pašas pilnvaras slodzei.

Slodze atbilst induktīvā (vai capacitivie) nav taisna līnija, bet elipses .. (atkarībā no reaktīvas vērtību)
Tāpēc pašreizējais kas plūst caur slodze nav pilnīgi reāls, nevis reaktīvs, tāpēc dažus vara atgriežas atpakaļ pastiprinātājs pat grūts pastiprinātājs ir labi saskaņota.
Papildus, būs dažas papildu neatbilstība (kas raksturo jaudas), un tāpēc slodze nav pilnībā nodots slodzi ..

Būtu novērst izmantot reaktīvā slodze ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back