klases AB APA crossover traucējumus

A

armity

Guest
Es esmu projektēšana klase AB CMOS audio jaudas pastiprinātājs, tagad es satieku problēma. Ir crossover kropļojumu pie izejas. MOS slīpo pašreizējais ir 1,2 mA, slodze RES = 3 omi, ja krava res> 16 ohm, corossover traucējumus disapper. Es nezinu, kā noņemt crossover traucējumus. lūdzu palīdzēt! paldies

var būt jums nepieciešams palielināt slīpo pašreizējās, kas ļaus samazināt traucējumus

paldies Vai jums ir vienalga, lai novērstu crossover traucējumus nepalielinot aizspriedumiem strāvu.

Labdien, Jums nepieciešams slīpo strāvu, kas peld ar izejas apsūdzību, ka jūs izveidojat savienojumu piemērs Q6 / R8 / LED + R9 Noteikt slīpo courrent. Vērā, ka slīpo courrent ir saistīts ar apsūdzību. Kad akumulators ir uzlādēts disconected nav slīpo courrent ka cam būt svarīgi portatil divise izmantojot bateries un jūs varat fload dažas mili amp neobjektivitāti courrent kad uzlādes līmenis ir zems. Protams, jūs nedd projekta slīpo corrent izveidot 1,3 voltu uz D1 polarizēt izejas posmu un elimitate de crossover courrent. Ja viens nav enought jums var likt 2 diodes vai izmantot tranzistors uzlikt slīpo corrent. Jebkuru jautājumu, lūdzu, sazinieties ar Regards

Jūs varat mēģināt palielināt openloop joslas platumu un phasemargin. Pie crossover traucējumus varbūt, ko izraisīja nepietiekami phasemargin un joslas platums.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back