klēpjdatoru datoru oscillscope un funkciju ģenerators

W

Walters

Guest
Kā es varu izmantot savu klēpjdatoru logi VISA dators ir kā osciloskopa?vai Logic analizatoru vai spektra analizatoru?Kur es varu saņemt bezmaksas wavefiles ka slaucīšana frequencys?dažādas wavefile noslodze pielāgoties?

Bezmaksas programmatūras funkcija ģenerators datoriem?

Tā vietā, lai iegādāties pricey patvaļīgu funkciju ģenerators, kas ir troksnis wavefiles?RF wavefiles?modulācija wavefiles?TV signāla wavefiles?Video signāla wavefiles?

Vai tikai brīvās programmatūras programmas, kas ir TV un video RGB signālu?

Tad es varu izmantot savu klēpjdatoru kā patvaļīgu funkciju ģenerators, izmantojot audio izeja

Ja jūs izmantojat modelētiem signālus uz datora, tad jūs varat izmantot programmatūru, piemēram, Matlab un LabView.Lielākā daļa brīvo programmatūru ir ierobežota funkcionalitāte.
Ja jums ir iegādāties ārējo signālu jums ir nepieciešams datu ieguves karti, kas parasti nāk ar programmatūru, jums ir nepieciešams.

Es gribētu cerēt, ka lielākā daļa funkcionalitātes Jūs ieteiktu, lai signālu gneration un iegūšana ar skaņas karti, jau ir klāt programmatūra GNU un atvērtā pirmkoda kopienu.E. g.Es zinu, ka bez skaņu ierakstu un apstrādes programmatūru pastāv, iespējams, varētu darīt daudz no šīm lietām.Arī oktāva kā bezmaksas Matlab aizvietošana var praktiski sasniegt visu veidu signālu apstrādes, es domāju, ka vajadzētu būt saskarne no oktāvas failus skaņas kartes draiveri vai skaņas apstrādes programmatūras.

Augstākas frekvences signālu ražošana un iegāde prasa īpašu aparatūru.Es zinu, komerciālo USB adapteri, arī hobijs shēmas, visticamāk, ir atrodama internetā.Ja tā nav un jūs varat sniegt jēgpilnu specifikāciju, jūs varat atrast citu guys at EDAboard, kas ir motivēti veikt projekta izstrādes.

Ja jūsu dators nav instalēta jebkurā instrumentu kartes, varat izmantot tikai skaņas karti.

Ļoti spēcīgs un bieži izmantots programmas Virtins Skaņas kartes MultiInstrument (jūs varat lejupielādēt to p2p tīklus).To var izmantot kā funkciju ģenerators, osciloskopa, spektra analizatoru un vairāk (audio joslā, protams).

Ja jums ir nepieciešams strādāt pie augstākas frekvences, lēts risinājums ir pirkt datoru bāzēm USB osciloskopa (Man ir tas viens http://cgi.ebay.com/100MSa-s-40M-PC-based-digital-storage- oscilloscope_W0QQitemZ160238876993QQihZ006QQcategoryZ104247QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem,
un tas darbojas naudas sodu).Tā ir spektrometru, un to var programmēt ar API.

Es ceru, ka tas jums palīdzēs.Sveicieni.

Spēcīgs instruments, lai pārliecinātos, skaņas kvalitāti, izmantojot skaņas karte līniju kā priekšnodoklis ir Rightmark audio analizatoru.
Jūs varat lejupielādēt to bez maksas no saites zemāk
http://audio.rightmark.org/index_new.shtml

Sveicieni
Mowgli

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back