Kaudze Via

P

penchal_gv

Guest
Hi Friends, Kādas ir priekšrocības un trūkumi kaudze ar in izkārtojumu?

Vai jūs domājāt kraušanas via1 (starp metal1 un metal2) un via2 (starp metal2 un metal3)?

Jā, parasti (tādu jauno tehnoloģiju jomā), mēs vietā vienu caur salīdzinājumā ar citiem, izmantojot, piemēram, attiecībā uz via1 nekā via2. kādi r priekšrocības n trūkumus, liekot, piemēram, ka (stacked via).

Nu, acīmredzama priekšrocība ir kompaktāka maršrutu: mazāk mikroshēmu jomā un mazāk parasitics. Izmantojot saliek VIaS netālu vārti var ieviest mazliet vairāk uzmanības, bet parasti, ja process ļauj saliek VIaS ir pārsvarā priekšrocības

Priekšrocības: In obligāciju pad struktūras, stacked VIaS tiek izmantotas, lai sniegtu atbalstu biezāka vara metālu līniju ekspluatācijas iepriekš. Tas ir arī pazīstams kā CLVS (Vara līnijas Via Support) struktūru un ir nepieciešamība apakšpunktā 90nm obligāciju pad struktūras. Trūkumi: Es nevaru iedomāties nevienu, izņemot tikai tādēļ, ka tas var ietekmēt masku izgatavošanai dažos veidos vai otru.

Viens trūkums: liels rezistences, ja jūs izmantojat neliels skaits VIaS

Es zinu, ka gadījumā, ja lielākā skaitā VIaS ieteicams regulēt tos, jo stress par metāliem. Izvieto tā, lai M1 un M2 offsett un M3 vēlreiz M1 utt

[Quote = Teddy] Es zinu, ka gadījumā, ja lielākā skaitā VIaS ieteicams regulēt tos, jo stress par metāliem. Izvieto tā, lai M1 un M2 offsett un M3 vēlreiz M1 utt [/quote] Pat man radās līdzīga DFM vadlīnijas UMC projektu. Bet nevar saprast, ka gadījumā, ja identiska stacked VIaS izmanto, lai atbalstītu metāla stress vienā procesā, kā viņi var pievienot stresa otrai: - Cmos_Dude?

[Quote = cmos_dude] Pat man radās līdzīga DFM vadlīnijas UMC projektu. Bet nevar saprast, ka gadījumā, ja identiska stacked VIaS izmanto, lai atbalstītu metāla stress vienā procesā, kā viņi var pievienot stresa otrai: -? Cmos_Dude [/quote] No kurienes Jūs saskaraties ar sevi saprotams, ka kraušanas VIaS šādā veidā pievienot stresu?

[Quote = srieda] [quote = cmos_dude] Pat man radās līdzīga DFM vadlīnijas UMC projektu. Bet nevar saprast, ka gadījumā, ja identiska stacked VIaS izmanto, lai atbalstītu metāla stress vienā procesā, kā viņi var pievienot stresa otrai: -? Cmos_Dude [/quote] No kurienes Jūs saskaraties ar sevi saprotams, ka kraušanas VIaS šādā veidā pievienot stresu? [/quote] Man bija tikai norādīt uz to, ko Teddy bija rakstīts. Bet es tomēr rodas DFM pamatnostādnes, vienlaikus darot izkārtojumu kurā man nebija paredzēts kaudze vairāk nekā trīs slāņu VIaS. - Cmos_Dude

[Quote = cmos_dude] [quote = srieda] [quote = cmos_dude] Pat man radās līdzīga DFM vadlīnijas UMC projektu. Bet nevar saprast, ka gadījumā, ja identiska stacked VIaS izmanto, lai atbalstītu metāla stress vienā procesā, kā viņi var pievienot stresa otrai: -? Cmos_Dude [/quote] No kurienes Jūs saskaraties ar sevi saprotams, ka kraušanas VIaS šādā veidā pievienot stresu? [/quote] Man bija tikai norādīt uz to, ko Teddy bija rakstīts. Bet es tomēr rodas DFM pamatnostādnes, vienlaikus darot izkārtojumu kurā man nebija paredzēts kaudze vairāk nekā trīs slāņu VIaS. - Cmos_Dude [/quote] Es domāju, ka jums bija atsaucoties uz šo vienu .... [Quote = solidstate] Nu, acīmredzama priekšrocība ir kompaktāka maršrutu: mazāk mikroshēmu jomā un mazāk parasitics. Izmantojot saliek VIaS netālu vārti var ieviest mazliet vairāk uzmanības, bet parasti, ja process ļauj saliek VIaS, ir lielākoties priekšrocības [/quote], izmantojot stacked VIaS pie vārtiem izraisa stresu par vārtiem, nevis metāla slāņi .. .

priekšrocība ir tā samazina platību metāla un nodrošina vairāk brīvas vietas maiņu, kā mēs varam kaudze dažādu VIaS viena virs otras. disadvntage ir, ja mēs esam, kas visus VIaS tajā pašā vietā, viens virs otra katru laikā ražošanas mums būs gravēt tajā pašā vietā, un tas var radīt aproblem ja kāda no VIaS vienas nespēj laikā ražošanas laikā. tāpēc katrs liešanas doesnot dod šo funkciju. es ieteikt lietot vairāk nekā 1 via 1 veida, ti, 2 vai via2 via1, tad 2 vai vairāk, salīdzinot ar to un tāpat citiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back