katram PIC ir savs VPP

I

ice82

Guest
hi tur! Es esmu darba ap ICD2 klons ar mainīgu VPP programmēšanas spriegums patīk potyo2 klons esmu izlasījis 3d šajā forumā par šo un pic12f683 bet mana ideja ir, lai manuāli izvēlētos VPP kad pic jāieprogrammē ir zināms Mans jautājums: ir jebkurš dokuments, pdf, galds, ... kur es varu atrast vienkāršu sarakstu ar visu bildes un MAX / MIN VPP par katru no tiem? Jebkura attēli datu lapas ir šo informāciju, bet šeit ir daudz TOF attēli pieejams, lai es meklēju dokumentu ar kopsavilkumu any help? thanks-ledus-

Ir plānošanas fails, kas dod tiem specs kaut kur uz mikročipu. Es paskatījos uz galda Vpp visiem 16 sērija, un tās ir reālas suņa brokastīm Vmin un Vmax. Es biju diezgan pārsteigts variāciju. Man nav šaubu, ka labu daļu no programmēšanas uzdevumu ar attēli ir no spec programmu spriegumu.

blueroomelectronics Es zinu PICkit2 bet ICD2 atbalstīt plašāku pic ar debug režīmā Varbūt es varu atrast informāciju es meklēju ar mazliet mainīt uz SPI datiem, pic16f877a nosūtīt mcp41010 Vai zināt, kur MPLAB notiek tiesības OS katram reizi lietotājs atlases dažāda veida / saimei pic? Es zinu (no vecā edaboard 3d), ka 877A nepārbauda atpakaļ VPP, vienkārši nosūtiet tiesības komandu + datus mcp41010, un tas nozīmē, ka katram OS ir šo datu iekodēts kaut kur ar to rokās dati ir diezgan viegli zināt radīto VPP "cēlonis mcp41010 datu lapa ir pieejama, un step-up IC datu lapa ir pieejama pārāk jhbbunch es redzu uz MC vietu un tur ir daži par" flash programmas specifikācija "pdf, bet ir daudzi parametri katram pic ģimenei ... pic16fxxx ir daudz specifikācijas atkarībā xxx, 18.f ģimenes pārāk un tā tālāk ir šie dokumenti, jūs runājat par? paldies jums visiem

PICkit2 programmas un debugs visvairāk atbildīgajām tagad, visām mūsdienu 16F un 18F attēli. Jauns 24 & 3x daļas papildina ar katru MPLAB release. Tas ir vienkārši lielisks programmētājs arī jums UART instruments un loģikas analizatoru too.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back