kas var palīdzēt man uz filtra vswr zema temperatūra?

Q

qiang

Guest
I izstrādāja koaksiālo filtru comuniciation biežums
, kas istabas temperatūrā tā ir laba, bet, kad temperatūra ir -25 ℃, lai mans dīvaini,
kas ir daļa no manas produkti ir labi, bet otra daļa ir slikti.
un kad tempertaure ir atpakaļ līdz istabas temperatūrā, vswr nevar atpakaļ uz labu, kas var man pateikt, kāpēc?

un cita veida filtrs, kas ir zemas temperatūras uz VSWRis slikti, bet tad, kad temperatūra ir atpakaļ uz istabu tempperature, ir labas pārāk?

Pārbaudiet mitrums kamera.Pie zemas temperatūras augstākās mitrums var padarīt VSWR no koaksiālo filtrs ir lielākas.

Ja ir kādi lumped sastāvdaļu, tās var paplašināt un līgumu
, un tas var mainīt īpašības savu filtru.Ja jūs mēģināt iespiedshēmas filtru, tie ir vairāk imune uz šo problēmu.Arī tad, ja VSWR ir
tikai jautājums varat ievietot izolatori pie ieejas un / vai produkcijas.

Labu veiksmi

Šī atbilde tiek pieņemts, ka jums ir koaksiālo quarterwave pasaknis filtru.

In my experience, netālu pilnu nominālā jauda operāciju, nolīst filtrus loka pie ķēdes beigās augsta mitruma apstākļos.Ja jūs varat saņemt filtra atvērtas (mēģināt lai netraucētu stubs vai jebkura sakabes elementi), jums vajadzētu redzēt apdegums vai blastu zīmēm beigās vienu vai vairākus stubs.Jums var arī dzirdat fizzing skaņu no filtra saskaņā ar avārijas apstākļus.

Ir patiešām tikai trīs dziedina par šo problēmu:

1) Samazināt jaudu.

2) Samazināt mitrums vai palielināt temperatūru.Gaisa kondicionēšanas sistēmas, kuras trieciens aukstā gaisā jūsu filtra var ietekmēt pēkšņi pazeminot temperatūru un rada "lietus" iekšpusē jūsu filtru (Esmu redzējis tas notiek, kas gūta iepriekš).

3) Saņemiet filtrs ar augstāku nominālo jaudu.

I hope this helps.

tur nav lumped elementi,
un ja huminity ir iemesls, tad kāpēc daži no filtra ir labs?
un pastāv is't ir daudz varas

Lūdzu post zīmējums jūsu izvilināt filtru un slēgt foto šeit izmantojot digitālo kameru.Abas datnes JPEG faila formātā.Pēc tam tā
ir vairāk viegli izmēģināt, lai aplūkotu izraisīt kļūdas.

Es saprotu, sliktiem VSWR paliek daži no filtriem pēc atgriešanās no aukstuma līdz istabas temperatūrai?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back