kas var palīdzēt man par dizainu augstas frekvences kuģa?

D

dariush

Guest
kas var palīdzēt man par dizainu augstas frekvences kuģa?

Dariush jūs varētu būt konkrētāks? Dizains augstas frekvences kuģa var būt kaut kas sākot no 10MHz līdz GHz, vienkārši LNA lai sarežģītu tranceiver un tā tālāk. Varbūt ir shematisks un piemērošanu ideja tas palīdzēs. Bye Mazz

hi Es vēlos strādāt uz ātrgaitas digitālo dēļi, es zinu kaut ko par mikroviļņu krāsns, Kā es varu sākt izstrādāt šajā dēļi? biežums ir apmēram 10GHz. paldies nopirkt

Hi Dariush, kas būtu jūsu kuģa exactliy darīt? Vai tas ir tīru digitālo dizains? Kāda veida loģikas (ECL, ...)? Kāds ir jūsu takts frekvenci? Vai pulksteni 10GHz? Bye

Sveiki Es gribu dizains digitālo kuģa, ar takts frekvenci, apmēram 10 GHz. Bye

Hi Dariush, digitālo dizainu ar takts frekvenci 10GHz šodien gandrīz neiespējami. Paskaties faktiskā CPU: pat tad, šīs ierīces darbojas uz frekvencēm zem 3 GHz ... Ja nākotnē digitālās ierīces šīs frekvences būs pieejami, tie noteikti tiks clocked ar daudz retāk (piemēram, 100MHz), un multiplicate pulksteni iekšēji ar PLL (visi mūsdienu CPU ir šodien darīt). Tātad jūsu kuģa konstrukcijas, būs daudz lēnāka. Bet arī pie šiem "zemu" frekvences jums ir rūpēties par līniju pretestības, saskaņota linelengths un pareiza izbeigšanas. Bye

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back