kas var man pateikt atšķirību starp diviem liešanai to pašu 0.5um CMOS process!

M

macaren

Guest
Piemēram, man ir viena IP, kas ir izstrādāta, balstoties uz TSMC 0.5um CMOS process, un tagad es gribu, lai izstrādātu jaunās mikroshēmas, kas būtu lentu veic pēc kartē, tāpēc es klīst procesu plaisa starp tiem, kas var man pateikt? tikai niecīga atšķirība?

Kā jūs teicāt mazliet, un es redzēju maz atšķirību pasīvo komponentu (pirting no TSMC līdz st 65nm).

Paldies, Milad, ja es negroza TSMC CMOS 0,5 um pamatā Dizains, tikai to izvietojums verificaiton (KDR). un tad tapa veic šo disign pie kartē, var kāds novērtēt chip sniegumu?

Būs atšķirības KDR noteikumos pārsvarā nelielas. Daudz svarīgāk būtu atšķirības nepieciešama tapeout slāņos, loģiskās operācijas un plūsmas kartes: piemēram, TSMC klāt noteikti slāņu pilnībā nomāc automātiskās ģenerācijas saistīto slāņu TSMC parasti prasa tapeout par abu n un p implantus, bet IBM iegūst n implanti. .. Ļoti viegli iegūt bezjēdzīgi gabals silīcija atpakaļ. Pat mainīt PDK vai projekta mājas pašu liešanas pietiek izjaukt pilnīgi jūsu tapeout.

Labāk jums pārbaudīt slāni kartēšanas, pirms jūs iet uz priekšu ar lentu no .. un norma var atšķirties .. Nav ieteicams iet uz priekšu ar savu plānu, bez rūpīgas pārbaudes.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back