Kas universitāte ir labākā analog circuit design programmu?

H

Hackson

Guest
Kura universitātes jūs puiši domājat, kas piedāvā labāko analog circuit dizaina izglītības programmu? : Roll:

Berkeley līdz šim ir labākais skola: sajaukums ļoti padziļinātas ķēdes kursos un padziļinātas teorētisko un praktisko kursu. MIT ir smagā par teoriju, sliktu par praksi. Stanford, pats. Es tiesnesis šajā pamatojoties uz autoru: Man atrast Berkeley autori grāmatas ir visvairāk labi uzrakstīts, viegli lasīt grāmatas, kas tur. Tiem raksta pārējiem (Razavi, Tomass Lee - abi Stenforda) nav labi izskaidro jēdzienus - viņi uzņemas daudz zināšanu un nav īsti izskaidrot lieta. Arī atkarīgs, ko jūs vēlaties darīt, - Berkeley ir liels RFIC tipa klasēm (10GHz - kaut kas mainās) izmēģināt: Mičiganas Universitātes Gruzijas Tech (arī labs Analog IC) Carnegie Mellon

Kā gar kā Razavi ir bažas, es esmu pilnīgi nepiekrītu u .. Razavi ir vienkāršākais un labi uzrakstīts grāmatu, lai saprastu analogos dizaina jautājumiem ..

Es domāju Razavi grāmata ir laba, tas nav ļoti iesācējs, lai gan. Par pieredzējis inženieris, tā ir laba grāmata ..... es teiktu Gray un Meyer grāmata ir labāka, sniedzot ieskatu uz iesācējiem ........ ja ir piektais izdevums, kas ir pilnīgi par MOS .. .. Es domāju, ka tas būs labākais grāmatu ....

Maiznieks Li ir laba grāmata par beginer. tikai saprast projektēšana, gan nesniedz patiesu dizaina ekspozīciju un kā dizainu nepieciešams trimed dēļ DSM jautājumiem.

CMOS Circuit Design, Layout, un Modelēšana [/url] [/kods]

[Quote = opamp741] CMOS Circuit Design, Layout, un Modelēšana [/url] [/kods] [/quote] un no grāmatas 2-10 nodaļās ir pieejamas šeit CMOS Circuit Design izkārtojums un simulācija sveicieni, arunmit168.

Es domāju Allena grāmata ir labs, lai beginer "CMOS Analog Circuit Design".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back