Kas r atbildības jomā Application Engineer

A

adityakant

Guest
Hello All,
Kāda R lauka atbildības Application Engineer? Kas ir pamatalga gaidāms šajā jomā ......

Kā būs nākotnē i'e nav nekādu izaugsmi šajā jomā ..

Pateikties u all ....

Agencja ratingowa Standard & Poor's umieściła długoterminowy rating Polkomtela na poziomie <i>BBB plus</i> i krótkoterminowy na poziomie <i>A-2</i> na liście obserwacyjnej ze wskazaniem negatywnym.

Read more...

Hi Adithya,

No FAE pienākumi ir šādi:

1) Jums ir sniegt tehnisku atbalstu sava uzņēmuma klientu par produktu, kuru jūs pārdodat.
2) Pēc tam dizaineriem ir darīts ar savu darbu, nākamais solis ir sniegt atbalstu produktu pēc tam pārdod mārketinga un pārdošanas cilvēkiem.
3) jūs būs jādara mazliet ceļošana.
4), Jums būs daži, piemēram, sagatavojot "tehniskā piedāvājuma dokumentos resposibilities.

Jā definetely pastāv izaugsmes un furture šajā jomā ............. bet Jums jākonsultējas ar vairāk cilvēkus sev apkārt.

Do'nt gaidīt neko ..................Hardwork ir tikai panākumu atslēga ..........

vēl viena lieta:
Jūs uzzināsiet, kā sazināties ar cilvēkiem, kas ir ļoti svarīgi, jūs nevarat uzzināt, ka daudz, ja Jums ir tikai inženieris.

Hi adityakant,

Man bija pāris gadus FAE par vienu no top disti's.Visi uz minēto, ir pareiza.Kaut gan ceļa var būt vairāk nekā tikai nedaudz.Jūs attīstīt cilvēkiem prasmes, kas var būt ļoti labi, inženieriem, kā mēs varam būt mazliet anti-social.Man bija atbalstīt sešiem iekšpusē pārdošanas cilvēki un seši ārpus pārdošanu.Jūs būtu tehniskā roku jūsu uzņēmumu pārdošanas apjomus.Labā ziņa ir tā, ka jums sarunāties ar citiem inženieriem.Sliktās ziņas ir, ka jums ir saņemt savu informāciju no netehnisko cilvēki lielāko daļu laika.Tā var būt daudz jautrības un jums apmācīti visu jauno un tuvākajos elektronisko stuff priekšā visiem pārējiem.Pēc pāris gadiem šī gan es atrast es nokavēju dizains un devos atpakaļ uz to.I did mācīties daudz, kamēr es biju tur though.Labu veiksmi

Dariet man zināmu, ja es varu atbildēt uz jebkuru konkrētu jautājumu, jums varētu būt.dfullmer

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back